Start het nieuwe jaar heel Easy!

Start het nieuwe jaar heel Easy!

Ook in  2024 staan wij weer klaar als de #1 leverancier voor MKB en overheidsinstanties met onze Fleetmanagement en Safety producten. Wat ons betreft staat dit jaar in het teken van duurzaamheid, efficiënter én veiliger werken. Hoe gaan we dat doen?

 

Fleetmanagement op maat voor jouw bedrijf:

Een efficiënt wagenparkbeheer is van groot belang voor elk bedrijf. Het optimaliseren van jouw vloot kan kostenbesparingen opleveren, de productiviteit verhogen en de veiligheid verbeteren. Bij Rietveld bieden we fleetmanagement oplossingen op maat die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

We zijn trots op ons team van experts die klaar staan om jou op een heel persoonlijke manier te helpen bij het makkelijker beheren van jouw wagenpark. Van het in kaart brengen van jouw huidige situatie tot het implementeren van geavanceerde hardware- en softwareoplossingen, wij zorgen ervoor dat jouw wagenpark en/of materiaalvloot eenvoudig te beheren is.

 

Veiligheid boven alles:

Veiligheid is een absolute prioriteit binnen elk bedrijf. Het beschermen van jouw werknemers, goederen én de omgeving waarin je werkt, is essentieel voor het succes en de reputatie van jouw organisatie. Wij hebben een breed scala aan veiligheidsproducten die helpen om een veilige werkomgeving te creëren.

Onze EasySafety producten variëren van 360 graden camera's en achteruitrijcamera's tot waarschuwingssystemen. Met behulp van deze technologieën verminder je proactief risico's, voorkom je incidenten en bied je jouw personeel op de weg de nodige gemoedsrust.

 

Duurzaam werken voor een betere wereld:

Voor Rietveld is duurzaam werken een ‘must’. We willen milieuvriendelijke oplossingen bieden die goed zijn voor onze planeet! Mooi meegenomen is dat deze ook nog flinke kostenbesparingen opleveren voor jouw bedrijf.
Ons EasyDrive systeem registreert o.a.  werkelijk verbruik en CO2 uitstoot en biedt de mogelijkheid om chauffeurs te coachen tot milieuvriendelijker rijgedrag. Daarnaast zal EasyTrack dit jaar CO2 rapportages bieden die voldoen aan de wettelijk CO2 registratieplicht die dit jaar in gaat.

 

Onze belofte 

Wij streven naar uitmuntendheid in fleetmanagement en safety/veiligheidsproducten. Ons doel is om jou de beste service en oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Om dit te realiseren hebben we jou ook nodig. We staan altijd open voor feedback en suggesties, zodat we continu kunnen blijven verbeteren. Samen maken we van dit jaar een succesvol jaar op het gebied van fleetmanagement en safety! We kijken ernaar uit om (weer) met je samen te mogen werken.

 

Afspraak maken

Gepubliceerd op: 02 januari | Terug