[Header EasyView NL]

Videotelematica, Camera's, Monitoren en Recorders met EasyView van Rietveld

Hoe Easy zou het zijn het als je deze zaken opgelost hebt?
 • Minder ongevallen.
 • Minder schades aan je voertuigen. 
 • Geen tijdrovende discussies meer over claims.
 • Een goed imago door uitstekend rijgedrag.
 • Minder verloop onder je personeel.
 • Verlaging van je CO2 uitstoot.
 • Minder brandstofkosten.
 • Chauffeurs coachen met onderbouwde kennis in plaats van op gevoel. 

Dit kun je allemaal bereiken met EasyView producten


Informatie aanvragen Easy producten webshop

Bekijk hier een video van de praktische toepassing

[EasyView Header foto NL]
EasyView maakt jouw wagenparkactiviteiten veiliger en slimmer

Onze EasyView producten bestaan uit camera's, monitorenOmniVue 360 gr. camerasysteem en videotelematica. Met de videotelematica- en softwareoplossing EasyView is de perfecte keuze voor wagenparkbeheerders die hun wagenpark in realtime willen bewaken, het rijgedrag willen verbeteren, risico's willen beperken, claims snel willen afhandelen en de relatie met hun verzekeraar willen verbeteren. Met EasyView's geavanceerde technologieën kun je jouw wagenpark efficiënt beheren en de veiligheid van jouw bestuurders vergroten. 

De vele voordelen van EasyView opgesomd: 

EasyView biedt een uitgebreid scala aan functies en voordelen die jouw bedrijf helpen bij het minimaliseren van risico's en het optimaliseren van jouw wagenparkprestaties:

Realtime monitoring met videotelematica
Met onze videotelematica-oplossingen kun je real-time beelden bekijken vanuit elk voertuig in jouw wagenpark. Dit stelt jou in staat om onmiddellijk te reageren op incidenten en mogelijke risico's te verminderen.

Rijgedrag verbeteren
Onze geavanceerde analyse-tools bieden inzicht in het rijgedrag van de bestuurders. Je kunt gedetailleerde rapporten genereren en individuele prestaties vergelijken om gerichte training te geven en het rijgedrag te verbeteren. Door beter rijgedrag bespaar je aanzienlijk op brandstofkosten, boetes, schades en CO2 uitstoot.

Schadeclaims versnellen
Met onze videobeelden als bewijsmateriaal kunnen schadeclaims sneller worden afgehandeld. Geen discutabele claims meer, het bewijs staat op beeld. Dit bespaart je veel tijd en geld, en zorgt voor een soepele afwikkeling van claims met jouw bedrijfsverzekeraar. 

Verzekeraarsrelatie verbeteren
Door gebruik te maken van EasyView videotelematica-oplossing toon je proactief aan dat je de veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit kan leiden tot gunstigere verzekeringsvoorwaarden en lagere premies.

Extra veiligheidheid voor chauffeurs en daardoor grotere kans op behoud van personeel
De camera's bieden extra veiligheid in het donker en afgelegen gebieden. Dankzij volledig zicht rondom het voertuig kan de chauffeur gemakkelijk en veilig manoeuvrerengeen dode hoeken meer, beter zicht op rotondes en in smalle straten.

Lagere ROB-kosten
Reparatie-, onderhouds- en bandenkosten (ROB-kosten) worden verminderd omdat verbeterd rijgedrag tot minder slijtage en schade aan voertuigen leidt. Dit is ook bevorderlijk voor een restwaarde van je wagenpark.

Installatie en onderhoud
Rietveld zorgt voor de installatie en onderhoud van EasyView eventueel in combinatie met andere voertuigbeheeroplossingen.

Betrouwbare partner
Rietveld, als leverancier van voertuigmanagement en veiligheid sinds 1994 biedt naast deskundige ook persoonlijke service vanaf het advies tot de installatie en onderhoud.

EasyView wordt vaak aangeschaft met:
 • EasyTrack - Fleetmanagementoplossingen
 • EasyHours - Urenmanagement en automatische verloning volgens de CAO 
 • Efficio boordcomputer - o.a. voor navigatie, communicatie, planning, opdrachtenverwerking
 • EasyAsset - Realtime inzicht in exacte locaties van objecten en materialen.

 

Voor deze voertuigen wordt EasyView vaak aangeschaft vanwege enorme vermindering van ongevallen, schades, brandstofverbruik en CO2 uitstoot:

Last Mile Delivery Asfalteermachine - Betonwagen - Brandweerwagen - Bulldozer - Combine - Dumptruck - Graaf /Grondverzetmachine - Heftruck/Reachtruck - Hijskraan/Overslagkraan - Shovel/Schranklader/Wiellader  - Veegwagen -  Vrachtwagen

 

Conclusie | EasyView voor efficiënter, veiliger, duurzamer wagenparkbeheer

Kortom, met EasyView, videotelematica oplossing, 360 graden camera's en dashcam krijg je de tools die je nodig hebt om je wagenpark efficiënter te beheren en de veiligheid van jouw bestuurders te verbeteren.

Maak vandaag nog een afspraak met onze EasyView productspecialist om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen Ga direct naar de webshop

 

Rietveld | Start with Easy!