Overheidsinstanties en Gemeenten
Gemakkelijk en overzichtelijk voertuigen en materieel beheren

Voor overheid en gemeenten zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt Easy. Het is deze publieke sector waar Rietveld in is gestart sinds 1994 en inmiddels al voor veel overheidinstanties #1 leverancier is. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze sector is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen de publieke sectoren. Van de beslisser, de planner, de administrator tot aan de chauffeur of machinist.  

Rietveld: ISO Gecertificeerd

Rietveld beschikt over diverse ISO certificaten. Dit toont aan dat wij kwaliteit, veiligheid, continuïteit belangrijk vinden. Naast  ISO-certificaat 14001:2015 voor ons Milieumanagementsysteem beschikken we over het ISO 9001:2015  certificaat voor de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen. Momenteel hebben we alles in werking gezet tot het behalen van ISO 27001; de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Maatwerk oplossingen speciaal voor overheidsinstanties en gemeenten

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere overheidsinstantie of gemeente andere wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen steeds efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Zo bieden we niet alleen management oplossingen aan van je wagenpark, maar ook oplossingen om je waardevolle materieel en objecten te traceren. Dit is allemaal te integreren in één platform: EasyTrack.  

Met EasyTrack kan je vrijwel alles registreen en analyseren van hetgeen het voertuig of machine uitvoert. Van rittenregistraties, tot bijvoorbeeld maai- en strooiuren. Je kan eenvoudig allerlei rapportages maken en realtime inzicht krijgen in waar je voertuigen zijn. Ook objecten, dure assets kunnen toegevoegd worden met EasyAsset en realtime getraceerd worden. 

Een voorbeeld: Met de maai- App op de Efficio boordcomputer heb je de mogelijkheid om afgelegde routes, werkzaamheden op locatie en eventuele bijzonderheden te registreren. Aannemers, machinisten en opdrachtgevers gebruiken de App om maaivlakken in de planning te zetten en na uitvoering de werkzaamheden af te melden. Minder administratie, meer inzicht. De Maai-App toont de werkzaamheden direct op de Efficio Boordcomputer. Uitgevoerde werkzaamheden worden door de machinist eenmalig ingevoerd. Ook meldingen worden met foto vastgelegd. Geen dubbel werk of verlies van gegevens. De MaaiApp is zeer gebruiksvriendelijk, vermindert de administratie en maakt de controle door de uitvoerder of opdrachtgever eenvoudig.

Rietveld’s EasySafety producten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen.

Wordt er in donker gewerkt, dan bieden de EasyLights producten ideaal werklicht dat de werklocatie precies uitlicht met extra comfortabel licht dat de werknemer niet vermoeid. Daarnaast bieden de EasyDetect, EasyAlarms en EasyView producten uitkomst voor extra efficiënt en veilig werken. 

Iedere overheidsinstantie of gemeente werkt anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken

 

Rietveld | Start with Easy!