[Header EasyAlarms NL]

Achteruitrijalarm

Extra veiligheidheid met EasyAlarms 

 

Hoe Easy is het als je deze zaken opgelost zou hebben?
  • Minder ongelukken.
  • Minder schades aan het voertuig en rompslomp met de verzekeraar.
  • Geen imagoschades meer voor het bedrijf en je chauffeurs door minder ongevallen en irritante alarmgeluiden.
  • Minder schade kosten aan het voertuig en de lading.

 

Met EasyAlarms producten is dat verleden tijd!


Informatie aanvragen Naar de webshop

[EasyAlarms Header foto NL]
Rietveld's huisstijlmerk Sylogi en dealer van Ecco 

In de moderne wereld van (elektrische) voertuigen en machines zijn achteruitrij-alarmen een essentiële toevoeging geworden. Ze bieden niet alleen gemak en extra veiligheid, maar kunnen ook worden aangepast aan verschillende voertuigtypen.

Hoewel je zou denken dat een achteruitrijalarm verplicht is gezien het belang ervan voor de veiligheid, is dit niet het geval. Er bestaat geen regelgeving die expliciet vereist dat elk standaard voertuig uitgerust moet zijn met een achteruitrijalarm.

Vele voordelen van achteruitrij-alarmen op voertuigen zijn:

Gemak tijdens manoeuvreren
Bestuurders kunnen met meer vertrouwen manoeuvreren dankzij de extra sensorische informatie die de alarmen bieden. Het waarschuwingssignaal helpt hen bij het inschatten van de afstand tot obstakels, wat cruciaal is bij het achteruitrijden

Extra veiligheid door waarschuwing
Eén van de belangrijkste voordelen van achteruitrij-alarmen is de verbeterde veiligheid. Ze waarschuwen omstanders en andere weggebruikers wanneer een voertuig achteruit rijdt. Hierdoor wordt het risico op ongevallen en schade geminimaliseerd.

Maatwerk voor elk type voertuig
Achteruitrij-alarmen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan verschillende voertuigen en machines. Dit omvat zelfs de keuze van het type geluid dat het alarm maakt. Of het nu gaat om een pieptoon, een kraakgeluid of 'witte ruis,' je kunt het alarm afstemmen op je specifieke behoeften. 

Efficiënter werken
Achteruitrij-alarmen helpen bestuurders kostbare ladingen en objecten te beschermen tegen onbedoelde schade tijdens het achteruitrijden. Dit vermindert niet alleen de kans op schade, maar bespaart ook tijd en geld.

Duurzame kwaliteit
Rietveld, een betrouwbare naam in de branche, werkt alleen met kwaliteitsproducten die jarenlang meegaan. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van de achteruitrij-alarmen die we leveren.

Eenvoudige installatie
Rietveld biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar kan ook zorgen voor de professionele installatie van achteruitrij-alarmen. We voorzien je van duidelijke instructies voor optimaal gebruik.

Betrouwbare partner sinds 1994
Rietveld heeft sinds 1994 een solide reputatie opgebouwd als de #1 leverancier in voertuigmanagement en veiligheid voor het MKB en de Overheid. We bieden deskundige en persoonlijke service, van het eerste advies tot en met de installatie en onderhoud.

Rietveld werkt met deze EasyAlarm producten:

  Ecco
  Sylogi

Er zijn EasyAlarms:

Asfalteermachine - Betonwagen - Brandweerwagen - Bulldozer - Combine - Dumptruck - Graaf /Grondverzetmachine - Heftruck / Reachtruck - Hijskraan/Overslagkraan - Shovel/Schranklader/Wiellader  - Veegwagen -  Vrachtwagen

Staat jouw voertuig er niet tussen? Vraag onze productspecialist naar de mogelijkheden. We helpen je graag.

Conclusie | Veiliger op de weg met een EasyAlarm achteruitrijalarm

Achteruitrij-alarmen zijn dus een waardevolle toevoeging aan elk voertuig, zowel voor professioneel gebruik als voor particulieren. Met een achteruitrijalarm zorg je niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen op de weg. Aarzel dus niet om actie te ondernemen en investeer in deze belangrijke veiligheidsmaatregel op de weg en/of tijdens werk!

Bestel direct achteruitrij-alarm in onze webshop

Heb je extra nodig advies over EasyAlarms?

Heel begrijpelijk! We helpen je graag welk achteruitrijalarm het meest geschikt is voor jouw voertuigen of machines? Wij geven je advies en helpen je bij het bestellen van het juiste product in onze webshop.

Informatie van een productspecialist ontvangen

 

 

Rietveld | Start with Easy!