Service- en installatietechniek
Altijd een kloppende kilometerregistratie met EasyTrack

Voor de sector Service- en Installatietechniek zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt Easy. In deze sector is Rietveld sinds 1994 #1 leverancier onder MKB’ers. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze branche is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen service- en installatietechniek. Van de ondernemer, de planner, de administrator tot aan de chauffeurs.


Rietveld heeft voor de installateurs speciale kastjes ontwikkeld voor registratie van o.a.:
  • Registraties in afgelegde routes en tijden die aan een opdracht is besteed op de betreffende locatie.
  • Eenvoudige administratie met kloppende kilometerregistraties.
  • Altijd overzicht van alle voertuigen en materieel realtime in beeld.

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere installateur eigen wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen steeds efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Met onze EasyAsset trackers op kostbaar materieel weet je exact op welke locatie je waardevolle materialen bevinden. Dat bespaart je veel tijd in het opsporen van kostbare materialen en kosten bij verlies of diefstal. En met een Remote Service Monitor van Rietveld maak je overzichtelijk wanneer voertuigen onderhoud of keuringen nodig hebben. Je ontvangt daar een alarmmelding van.

We bieden naast EasyManagement ook EasySafety producten. Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Alarmen, detectiesystemen en duurzame werklampen. We maken jouw werk graag makkelijker en veiliger.
 

Iedere installateur heeft eigen wensen

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!