[Header EasyLights NL]

Werklampen, Flitslampen en Zwaailampen

Kies voor veiligheid en duurzaamheid met EasyLights 
 

Herken je deze problemen rondom slecht werklicht? 
  • Slecht zicht tijdens het werken in het donker. Ongeschikte werklampen die niet comfortabel en slecht afgestemd zijn op de buitenwerkzaamheden in het donker.
  • Vermoeide ogen als gevolg van slecht werklicht.
  • Werklampen die te snel kapot gaan, waardoor er tijd verloren gaat aan het aanschaffen en installeren van nieuwe lampen. 
  • Ongelukken tijdens het werken in het donker, waardoor medewerkers uitvallen of niet kunnen werken omdat de werklampen niet goed functioneren.
     

Maak kennis met de EasyLights producten van Rietveld, een duurzame en comfortabele verbetering!


Informatie aanvragen Naar de webshop

Bekijk video van een vuilniswagen die o.a. met Nordic Lights is uitgerust

[EasyLights - Header foto NL]

Rietveld - Exclusieve distributeur van Nordic Lights

Rietveld is voor kwalitatieve werklampen een exclusieve distributeur van Nordic Lights uit Finland voor de BeNeLux landen en Duitsland. Zij weten als de beste wat werken in het donker betekent voor o.a. machinisten en chauffeurs. In Finland zijn de winterdagen maar kort en ze werken veelal in het donker. De LED werklampen van Nordic Lights zijn speciaal ontworpen om werkzaamheden veiliger en comfortabeler te maken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Met EasyLights biedt Rietveld ook flitslampen en zwaailampen van Ecco aan. Deze zijn direct te koop in onze webshop.

 

Vele voordelen van EasyLights lampen

Comfortabel licht voor minder vermoeide ogen
Voor elk type werk het meest ideale licht. In het donker en in de regen geven de werklampen van Nordic Lights het meest comfortabele licht. Met de heldere kleurtemperatuur die de verlichting biedt, krijg je wit licht dat zorgt voor minder vermoeide ogen dan geel licht.

Veilig werken met perfect zicht en waarschuwingslampen
De werklampen geven voor iedere situatie het meest perfecte zicht waardoor het veel veiliger werken is in het donker. Met helder, wit licht zie je alles veel beter. Met geel licht associeert je brein met schemerig zonlicht. Er worden stoffen in je brein aangemaakt die aangeven dat de zon bijna ondergaat: tijd om te slapen. Met de flitslampen en de zwaailampen waarschuw je de omgeving voldoende over de aanwezigheid van jouw voertuig of machine.

Maatwerk voor elke situatie
Nordic Lights begrijpt dat niet elke werksituatie hetzelfde is. Daarom bieden ze werklampen in verschillende voltage-opties: 12v, 24v, 48v of 80v. Hierdoor kun je de juiste lamp kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast is storing op de radio 100% verleden tijd met de EMC, CISPR 25 Class 5 radio ontstoring. De flits-en zwaailampen van Ecco zijn er in diverse afmetingen, kleuren en vermogen. Voor iedere toepassingen bieden we een oplossing. 

Efficiënter werken
De productiviteit van de werknemers stijgt aanzienlijk als gevolg van goed zicht. Werk je bijvoorbeeld op relatief hoge snelheid? Dan helpt een verstraler (High-Beam) de werksnelheid hoog te houden. Of juist een WideFlood (breedstraler) patroon voor voertuigen op lagere snelheid. Met het juiste licht, afgestemd op de werksituatie, kan er efficiënter gewerkt worden.

Duurzame kwaliteit 
De flits-en zwaailampen en de werklampen en zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Nordic Lights werklampen zijn zo gebouwd om te presteren, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Ze zijn schokbestendig en kunnen tegen een stootje, wat resulteert in een langere levensduur. Gemiddeld gaan Nordic Lights werklampen maar liefst 50.000 branduren mee. Dit betekent minder vervangingen en minder kosten op de lange termijn. Kwaliteitskeurmerken/ratings: IP6K9K, SAE J1455, ISO 9227, 240H, EMC, CISPR 25 Class 5. 

Garantie 5 jaar
Nordic Lights staat achter de kwaliteit van hun werkverlichting en biedt een indrukwekkende garantie van 5 jaar op de lichtopbrengst. Na 5 jaar is nog 80% van de hoeveelheid lichtopbrengst aanwezig. Ecco biedt 1 jaar garantie.

Meer rendement door kostenbesparing
Dankzij de focus op kwaliteit (heavy duty) hebben de Nordic Lights werklampen een lange levensduur en een hoge return on investment (ROI). Ze zijn daarnaast energiezuinig, waardoor je bespaart op energiekosten. Daarnaast vermindert het heldere, comfortabele, witte licht het risico op ongevallen en schades. Uiteraard zijn de zwaai-en flitslampen hiervoor ook geschikt.  

Eenvoudige installatie
Alle lampen zijn eenvoudig te installeren op ieder voertuig. Rietveld heeft al sinds 1994 ervaring in voertuigmanagement en veiligheid voor het MKB en de overheid. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Rietveld en kunnen, indien gewenst, ook op locatie de EasyLights installeren.

Rietveld, een betrouwbare partner 
Al sinds 1994 is Rietveld #1 leverancier in voertuigmanagement en veiligheid voor het MKB en de Overheid. Persoonlijke service vanaf het eerste advies t/m de installatie.

Er zijn duurzame, heavy duty EasyLights voor:

Asfalteermachine - Betonwagen - Brandweerwagen - Bulldozer - Combine - Dumptruck - Graaf/Grondverzetmachine - Heftruck/Reachtruck - Hijskraan/Overslagkraan - Shovel/Schranklader/Wiellader  - Veegwagen -  Vrachtwagen

Conclusie | Veiliger aan het werk met EasyLights 

Rietveld’s EasyLight met de werklampen van het Finse Nordic Lights zijn de ideale keuze voor wie comfortabel en veilig wil werken, ongeacht de omstandigheden. Met hun heldere, witte licht, duurzame kwaliteit en maatwerk opties bieden ze aanzienlijke voordelen voor zowel werknemers als werkgevers.

Bestel direct jouw kwaliteits werkverlichting en zwaai/flitslampen in onze webshop

Onze webshop is eenvoudig te navigeren en staat vol met informatie over onze producten. Daarnaast zorgen wij altijd voor snelle en betrouwbare levering.

Bekijk assortiment in de webshop  Download  brochure

Wil je extra advies over EasyLights lampen?

Wil je meer informatie ontvangen over werkverlichting of waarschuwingslampen en weten welke het beste geschikt zijn voor jouw voertuig(en) of machine(s)? Wij geven je graag advies en helpen je bij het bestellen van het juiste product in onze webshop.

Ja, ik wil graag meer informatie van de EasyLights productspecialist

 

Rietveld | Start with Easy!