[Header EasyTrack NL]

Fleetmanagement met EasyTrack telematica software

 

Hoe Easy zou het zijn als je deze zaken opgelost zou hebben?
  • Geen handmatige verwerkingen meer van dagstaten, kilometerregistraties, ritlijsten.
  • Geen inzicht in gereden routes van je voertuigen of waar je voertuigen en objecten zich bevinden.
  • Geen idee welke locaties al bezocht zijn en de gereden uren van je chauffeurs.
  • Fiscus-proof je administratie in orde hebben.
  • Je chauffeurs niet kunnen aanspreken op rijgedrag omdat je geen bewijzen hebt en daardoor te veel brandstof verbruikt. 
  • Schades en CO2 uitstoot aantoonbaar kunnen verminderen.
  • Snel nog een extra rit kunnen inplannen.
  • Eén systeem hebben waarop vrijwel alles aangesloten is.

Dit alles en nog veel meer kun je bereiken met EasyTrack

 

[EasyTrack - Header foto NL]
EasyTrack, toepasbaar voor alle soorten vervoer, machines en objecten

EasyTrack is een online cloud omgeving dat Rietveld in eigen omgeving continu ontwikkelt en beheert voor fleetmanagement werkzaamheden.
In de online omgeving schakel je eenvoudig tussen de kaart met de locaties van je voertuigen, de communicatie met jouw chauffeurs, de openstaande en uitgevoerde taken en de rapportage omgeving. Alle regelgeving en eisen van de belastingdienst worden automatisch verwerkt in de software; denk aan een bijvoorbeeld een sluitende kilometeradministratie.

Ontdek de voordelen van EasyTrack:

Efficiënt werken en tijd besparen
EasyTrack is een online omgeving waarin je schakelt tussen onder andere de kaart met de locaties van je voertuigen, de communicatie met je chauffeurs, de openstaande en uitgevoerde taken en de rapportage omgeving. Realiseer eenvoudig een volledig geautomatiseerde administratie en facturatie en krijg inzicht in locaties van je voertuigen, materieel en je chauffeurs.

Doelgericht, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en intuïtief
EasyTrack is ontworpen met het oog op doelgerichtheid en gebruiksvriendelijkheid. De webbased software is overzichtelijk en intuïtief in gebruik, zodat je direct aan de slag kunt. Bovendien kent EasyTrack geen beperking in het aantal aangesloten eenheden.

Modulair en schaalbaar
Dankzij de modulaire opzet van EasyTrack kun je eenvoudig tracking en tracing integreren, maar ook koppelingen maken met boordcomputers, camera's met videotelematica,  rijstijlanalyses uitvoeren, temperatuurmetingen doen en tachograafmanagement toepassen. Wat jouw behoeften ook zijn, EasyTrack kan meegroeien. Daarbij is de software geschikt voor zowel desktops als smartphones.

Kostenbesparend
Met EasyTrack kun je kosten besparen op verschillende vlakken, met name op loon-en brandstofkosten. Dankzij efficiënt geplande ritten wordt het brandstofverbruik verlaagd. Bovendien zorgt de geautomatiseerde administratie ervoor dat er minder tijd besteed hoeft te worden aan administratieve handelingen en realiseer je een nauwkeurige uren- en onkostenberekening zodat je niet te weinig maar zeker ook niet teveel betaald.Daarnaast bieden overzichtelijke rapportages inzicht in mogelijke kostenbesparingen.

Duurzaamheid
EasyTrack draagt bij aan duurzaam ondernemen. Door het efficiënte plannen van ritten en de mogelijkheid om direct inzicht te hebben in de locaties van voertuigen, materieel en chauffeurs, kan onnodige CO2-uitstoot worden verminderd. Bovendien helpt EasyTrack schades te voorkomen door real-time monitoring.

Belastingdienst- en AVG proof
Met EasyTrack ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Jouw gegevens zijn veilig en worden conform de geldende wet- en regelgeving behandeld.

Installatie, onderhoud en ontwikkeling:
Voor installatie, onderhoud en ontwikkeling kun je rekenen op Rietveld. Wij verzorgen deze diensten in eigen beheer, zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van EasyTrack.

Rietveld, een betrouwbare partner 
Al sinds 1994 is Rietveld #1 leverancier in voertuigmanagement en veiligheid voor het MKB en de Overheid. Persoonlijke service vanaf het eerste advies t/m de installatie.

EasyTrack is geschikt voor deze voertuigen en machines:

Asfalteermachine - Bestelwagen - Betonwagen - Brandweerwagen - Bulldozer - Camper - Combine - Dumptruck - Graaf- Grondverzetmachine - Heftruck - Reachtrucks - Hijskraan - Overslagkraan - Personenauto - Schranklader - Wiellader - Touringcar - Tractor - Veegwagen - Verreiker - Vrachtwagen - Vuilniswagen

Conclusie | Met EasyTrack heb je een uitgebreide oplossing voor al je fleetmanagementwerkzaamheden

Deze veelzijdige tools toepasbaar in allerlei branches, voertuigen, machines en materieel. Met EasyTrack kunnen gebruikers efficiënt werken en tijd besparen, dankzij de geautomatiseerde administratie, inzicht in voertuiglocaties en een overzichtelijke interface.

Heb jij een wagenpark te managen en wens je persoonlijk advies? 

Heel begrijpelijk, want er is zo veel mogelijk. Samen komen we tot een ideale oplossing voor jouw persoonlijke wensen. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset. 

Afspraak maken voor persoonlijke informatie

 

Rietveld | Start with Easy!