Werken bij Rietveld

Bij Rietveld werken we altijd met een Easy Mindset, want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Easy, zowel voor jezelf, onze klanten en collega’s. Werk jij het liefste ook zo? Ja? Lees dan snel verder.

Vind jij het belangrijk om impact te maken met je werk? Word jij blij van nieuwe innovatieve technieken? Werk je graag bij een bedrijf met korte communicatielijnen?

Aangenaam kennis met je te maken: Wij zijn Rietveld.

Bij Rietveld helpen we organisaties efficiënter en veiliger te werken met hun 'vloot'. Dit doen we door voertuigmanagement- en veiligheidsproducten te leveren voor verschillende soorten voertuigen, machines en objecten. We gaan verder dan het leveren van producten, want oplossingen voor een hoger rendement, veiligheid en duurzaamheid gaat bij ons boven alles.

Dankzij onze expertise in combinatie met de nieuwste technologieën werken we voor onze klanten aan maatwerkoplossingen om efficiënter, veiliger en duurzamer te werken. Werken bij Rietveld betekent meewerken aan deze missie en samen impact maken. 

“Het is onze missie om organisaties middelen te bieden om efficiënter en duurzamer te werken, ongevallen te voorkomen en bovenal brandstof- en schadekosten te verminderen. Van voertuigmanagement van een transportbedrijf tot installaties voor de brandweerwagens op Schiphol. Dat zijn de plekken waar wij aanwezig zijn,” Pleun Rietveld, oprichter Rietveld BV.

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team?

Werken bij Rietveld betekent samenwerken, leren en groeien. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je je talent kunt ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die ons team willen versterken. Openstaande vacatures vind je hier.

 

Erkend leerbedrijf: Leer en Groei met ons mee!

Als erkend leerbedrijf zijn wij trots om onze kennis en ervaring door te geven aan de nieuwe generatie. Wij leveren een positieve bijdrage aan de Nederlandse maatschappij.

 

Open sollicitatie?

Vul dan de kennismakingsquiz in en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Doe de quiz