Landbouw
Veilig werken in de landbouw.

Voor landbouwbedrijven zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt heel erg Easy. Rietveld is #1 leverancier voor ondernemers in de landbouwsector. Met name als het gaat om veilig werken en doorwerken in het donker. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze branche is bij ons bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen de landbouwsector. Van de ondernemer, de planner, de administrator tot aan de medewerkers op het land toe.

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere onderneming andere wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Voor de landbouwsector is het veilig en efficiënt werken van groot belang. Ook doorwerken in het donker, met name tijdens het oogst- of hoogseizoen, komt bij landbouwers voor. Onze EasyLights, kwalitatieve LED werklampen, zijn onmisbaar omdat ze een goed en helder verlichte werkomgeving creëren als het donker wordt. 

Rietveld biedt o.a. veiligheidsoplossingen voor deze landbouwvoertuigen:

Tractor
Combine
Verreiker
Heftruck


We bieden naast EasySafety ook EasyManagement oplossingen aan. 

Voor de agrarische onderneming kan het heel gemakkelijk om alle voertuigen en materieel overzichtelijk in één scherm realtime in beeld te hebben. Dat kan met onze EasyTrack en EasyAsset software. De locaties van machines,  waardevolle apparatuur en objecten, vertrek- en aankomsttijden, gereden routes van de voertuigen, je krijgt alles overzichtelijk in beeld gebracht met de oplossingen van Rietveld. Het vereenvoudigt je administratie aanzienlijk! Met onze EasyAsset oplossing raak je nooit meer materieel kwijt. Dat scheelt veel tijd en euro’s.

Nog een extra Easy bijkomstigheid is de applicatie Remote Service Monitor. Deze attendeert je wanneer voertuigen of materialen onderhoud nodig hebben en verplicht gekeurd moeten worden. Samen met onze software EasyTrack ben je altijd op tijd en word je goed ontzorgd.
Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Alarmen, detectiesystemen, camera’s met videotelematica. We maken jouw werk graag makkelijker en veiliger, want schade en ongelukken is wel het laatste waar je, als agrariër, op zit te wachten. 

Ieder landbouwbedrijf of agrariër werkt anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!