Rietveld, een betrouwbare business partner sinds 1994

Zoek je een leverancier om je voertuigen, machines en/of objecten zo efficiënt mogelijk in te zetten?
Zoek je extra veiligheid en comfort voor je medewerkers op de weg en tijdens het werken in het donker?
Wil je je kosten verlagen, rendement verhogen? Duurzamer werken en minder CO2 uitstoot?

Rietveld helpt bedrijven en organisaties om efficiënter en veiliger te werken met hun voertuigen, machines en objecten én daarmee de kosten te verlagen. Dit doen we door duurzame producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. 

Alles in eigen huis

Rietveld is onderscheidend doordat we alle benodigde disciplines in eigen beheer hebben, waaronder Research & Development, Projectmanagement, Helpdesk, Service, Sales- en Aftersales. Als zelfstandige organisatie ontwikkelen en leveren we eigen fleetmanagement systemen, wat zorgt voor korte communicatielijnen en een flexibele aanpak.

Maatwerkoplossingen

Ook voorzien we bedrijven van advies en oplossingen op maat. We willen dat chauffeurs en machinisten efficiënter werken en efficiënter kunnen communiceren met de backoffice middels (video)telematica oplossingen. Daarmee bereiken organisaties hun doelstellingen op het gebied van het verhogen van bedrijfsrendement, veilig werken, hogere medewerkerstevredenheid en duurzaamheid.

We vertellen je graag iets meer over ‘wie we zijn’ en ‘waar we voor staan’.

Het is onze missie om samen met onze klanten en partners mee te helpen in het verduurzamen van organisaties, verhogen van het bedrijfsrendement en het bieden van veiligere, comfortabelere werkomstandigheden met voertuigen, machines en objecten.

 

 

Klein stukje verleden tijd

Rietveld is in 1994 opgericht door eigenaar Pleun Rietveld. Nog altijd staat Pleun Rietveld aan het roer van het bedrijf. Niet alleen als directeur/eigenaar, maar zeker ook als betrokken persoon voor klanten, leveranciers, partners en collega's. Rietveld heeft nog altijd het karakter van een familiebedrijf. 

In 2016 heeft Rietveld het bedrijf Trasec overgenomen. Samen met Trasec werd Rietveld #1 partner voor MKB en Overheid op het gebied van telematica oplossingen in o.a. de vervoers- en transportsector.

In 2021 kreeg Rietveld de vraag GrootJebbink aan te laten sluiten. Dit was een kans voor Rietveld om aan de vraag te kunnen voldoen op het gebied van voertuigveiligheid voor allerlei vervoersmiddelen, objecten en machines. Sinds november 2023 gaat Rietveld verder onder één naam met een fris nieuwe huisstijl en positionering van de Easy productgroepen.

 

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Rietveld ervaar je vanaf het eerste contact met ons. Niet alleen onze producten heten Easy; ze zijn ook Easy! We streven ernaar om de ‘Easy werkwijze’ continu in onze bedrijfsvoering door te voeren. We willen het altijd makkelijker maken voor de klant.

Andere kernwaarden, naast EASY, die we belangrijk vinden:

 

Excellent: We leveren excellente kwaliteit. We streven naar vermindering van negatieve impact op ons milieu met Lean & Green.

Ambitie: Onze ambitie is om onze producten én diensten continu te blijven ontwikkelen. We gaan met de tijd mee en streven naar een efficiëntere en veiligere manier van werken. Dat resulteert in meer rendement. 

Service: We leveren persoonlijke service en denken op een vriendelijke, empathische manier mee met onze klanten, partners en collega’s.

Yes: We hechten veel waarde aan de jaarlijkse toetsingen van onze ISO 9001/14001 certificaten. We ondernemen maatschappelijk door o.a. inclusiviteit normaal te vinden. Via onze Rietveld Foundation helpen we mensen op weg met kernwaarden en zelfredzaamheid.

Onze persoonlijke service 

Dit willen we nog graag extra benadrukken.

Als #1 partner voor MKB en overheid is dit essentieel. Mensen hebben het druk en we willen ze graag snel verder helpen. Alhoewel we bij Rietveld ook processen zo veel mogelijk proberen te digitaliseren én standaardiseren, vinden we het ook belangrijk dat persoonlijk contact om persoonlijke wensen te bespreken easy en vanzelfsprekend moet zijn.
 

Rietveld één partner: 'one stop shop'

Rietveld regelt alles voor je. Vanaf onderzoek tot de ontwikkeling en het leveren van de nieuwste updates. Wij ontwikkelen onze eigen fleetmanagement telematica software en video telematica software met real-time camerabeelden. Daarnaast werken we alleen met betrouwbare leveranciers  en TMS partners voor aanvullende producten en samenwerkingen, maar jij hebt in principe alleen te maken met Rietveld als jouw partner.

En met dit alles, leveren wij persoonlijke service vanaf het eerste advies t/m de installatie van hardware, software en onderhoud.

Onze visie

De technologische ontwikkelingen op het gebied van voertuigmanagement en -veiligheid ontwikkelen zich in snel tempo. Deze volgen wij op de voet om onze klanten te kunnen blijven helpen met hun wensen. Daarnaast breiden we ons assortiment uit op het gebied van veiligheidsproducten en managementdiensten die nuttig zijn voor de doelen van onze klanten. Hierdoor kunnen we aan meerdere markten onze diensten aanbieden en bovendien ook nog internationaal opereren.

Wat is ons uiteindelijke doel?

Op een Easy manier willen we onze klanten blijvend helpen aan meer rendement, duurzaamheid én betere veiligheid op de weg en tijdens werk op kantoor. Wat goed is voor onze klanten, is ook goed voor de continuïteit van Rietveld.

Rietveld | De Easy route naar meer rendement, duurzaamheid en veiligheid.