[Header EasyDetect NL]

Detectiesysteem

Actieve waarschuwing van personen en obstakels met EasyDetect

Hoe Easy zou het zijn als je deze zaken opgelost hebt?
  • Minder schade aan je voertuigen door minder aanrijdingen of ongelukken. 
  • Geen smoesjes meer van chauffeurs en machinisten dat ze een object of persoon niet hebben gesignaleerd.
  • Voorkomen van dode hoek aanrijdingen.
  • Een beter imago door minder ongelukken; zeker als er personen bij betrokken zijn.
  • Minder gedoe met verzekeraars omtrent schades.
  • Afname van schades aan andere voertuigen; minder schadeclaims.
     

Dit alles kun je bereiken met EasyDetect producten


Informatie aanvragen EasyDetect in de webshop

Bekijk hier een video van de praktische toepassing op een kraan

[EasyDetect Header foto NL]
Obstakeldetectie en personendectie met EasyDetect

Obstakeldetectie en personendetectie zijn belangrijke aspecten in verschillende industrieën. Detectiesystemen bieden niet alleen veiligheid, maar ook efficiëntie in diverse omgevingen. Met geavanceerde detectiesystemen kunnen obstakels nauwkeurig worden gedetecteerd en gemeld, waardoor ongevallen en schade kunnen worden voorkomen. Of het nu gaat om magazijnen, parkeergarages, productielocaties en op de weg; een betrouwbaar detectiesysteem is essentieel voor de veiligheid van werknemers en eigendommen.

Enkele voordelen van EasyDetect detectiesystemen voor diverse voertuigen:

Extra comfort
Detectiesystemen maak het manoeuvreren, achteruitrijden en inparkeren een heel stuk comfortabeler. 

Extra veiligheid
Veiligheid is essentieel bij het manoeuvreren, achteruitrijden en inparkeren van voertuigen of machines. Het is belangrijk om tijdig gewaarschuwd te worden voor aanwezige personen of objecten rondom het voertuig. Met EasyDetect van Rietveld krijg je een maatwerk detectiesysteem dat zorgt voor een veilige werkomgeving; voor openbare ruimtes of afgesloten omgeving en voor personen- en obstakelsdetectie. 

Maatwerk
EasyDetect biedt detectiesystemen die geschikt zijn voor zowel afgesloten omgevingen als openbare ruimtes. Of het nu gaat om het detecteren van personen of obstakels, voor grote of kleine voertuigen, Rietveld heeft altijd de juiste oplossing. Doordat we zelf verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de producten, kunnen we voor iedere onderneming de optimale veiligheidsoplossing bieden. Geen voertuig of omgeving is immers hetzelfde.

Hoor- en zichtbare waarschuwingssignalen
Het detectiesysteem waarschuwt niet alleen de chauffeur, maar ook de backoffice medewerker. Hierdoor kunnen schades worden voorkomen en efficiënter worden gewerkt.

Duurzame kwaliteit en betaalbare oplossingen
Rietveld staat garant voor duurzame kwaliteit en biedt betaalbare oplossingen. Sylogi is het 'huismerk' detectiesystemen van Rietveld. Met EasyDetect krijg je een product dat lang meegaat en tegelijkertijd binnen het budget past.

Installatie
Het detectiesysteem kan eenvoudig worden geïnstalleerd met duidelijke instructies. Zo ben je verzekerd van een correcte installatie en optimaal gebruiksgemak. Indien gewenst helpen wij met de installatie.

Betrouwbare partner
Rietveld is al sinds 1994 de nummer één leverancier in voertuigmanagement en veiligheid voor het MKB en de Overheid. Vanaf het eerste advies tot aan de installatie en onderhoud, kun je rekenen op persoonlijke service
 

Conclusie | met EasyDetect detectiesystemen kies je voor extra veiligheid en efficiëntie

Detectiesystemen spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van veiligheid en het verbeteren van de efficiëntie in diverse (werk)omgevingen. Investeer vandaag nog in hoogwaardige detectie technologieën voor gemoedstoestand en optimale prestaties.

Bekijk ons assortiment in de webshop

 

Heb je extra nodig advies over detectiesystemen?

Heel begrijpelijk! We helpen je graag welke detectiesysteem het beste geschikt is voor jouw voertuigen of machines? Wij geven je advies en helpen je bij het bestellen van het juiste product in onze webshop.

Ja, ik wil meer informatie van de EasyDetect productspecialist

 

Rietveld | Start with Easy!