Bouwbedrijven en aannemers
Efficiënt voertuigen en materiaal beheren en overzichtelijk gemaakt in één scherm

Voor bouwbedrijven en aannemers zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt heel erg Easy. Rietveld is #1 leverancier voor de MKB’ers in de bouw. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze branche is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen de bouwsector. Van de ondernemer, de planner, de administrator tot aan de chauffeurs en bouwvakkers toe.

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere onderneming andere wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Voor de bouwsector is het heel gemakkelijk om alle voertuigen en materieel overzichtelijk in één scherm realtime in beeld te hebben. Dat kan met onze EasyTrack en EasyAsset software. 

De locaties van machines en waardevolle apparatuur en objecten, vertrek- en aankomsttijden, gereden routes van de voertuigen; alles overzichtelijk in beeld met de oplossingen van Rietveld. Het vereenvoudigt je administratie aanzienlijk! Met onze software plan je eenvoudiger en efficiënter en je hoeft nooit meer te zoeken waar je materialen zijn. Je raakt ze niet meer kwijt. Dat scheelt veel tijd en euro’s.

Nog een extra Easy bijkomstigheid is de applicatie Remote Service Monitor. Deze attendeert je wanneer voertuigen of materialen onderhoud nodig hebben en verplicht gekeurd moeten worden. Samen met onze software EasyTrack ben je altijd op tijd en word je goed ontzorgd.

We bieden naast EasyManagement ook EasySafety producten. Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Alarmen, detectiesystemen, camera’s met videotelematica. We maken jouw werk graag makkelijker en veiliger.


Ieder bouwbedrijf of aannemer werkt anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!