Keurmerken: het bewijs van onze vaardigheden

Bij Rietveld hechten we veel waarde aan het leveren van kwaliteit en het ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Daarom streven we ernaar om te voldoen aan strenge kwaliteitseisen en om ISO-certificeringen te behalen en te behouden. We hebben procedures opgesteld en opgenomen in ons Kwaliteits Arbo Milieu Systeem, gebaseerd op de verschillende disciplines binnen onze organisatie. Ons beleid is gericht op het nakomen van afspraken en procedures, omdat we een betrokken partner willen zijn voor onze klanten, leveranciers en medewerkers.

ISO Certificeringen

Onze werkwijze en organisatie worden jaarlijks getoetst aan de ISO-normen door EBN Certifications. We zijn ontzettend trots om te kunnen zeggen dat we al jarenlang in het bezit zijn van het ISO 14001:2015-certificaat voor ons Milieumanagementsysteem en het ISO 9001:2015-certificaat voor de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen.

SInds april 2024 zijn we in bezit van het keurmerk: ISO 27001 Managementsysteem informatiebeveiliging. 

Deze certificeringen bevestigen ons streven om voortdurend verbeteringen door te voeren op het gebied van milieubescherming en klanttevredenheid. Daarnaast blijven we ons ook altijd inzetten voor duurzaamheids- en privacybeleid. We willen altijd voldoen aan de hoogste normen.

 


Keurmerk Ritregistratie

Het keurmerk ritregistratiesystemen (RRS) is de onafhankelijke standaard in de branche voor ritregistratiesystemen die een volledig overzicht van ritten bieden voor fiscale doeleinden. Producten met dit keurmerk voldoen aan alle eisen van de Belastingdienst en voldoen aan de meest strengste regels op het gebied van privacy en fraudebestendigheid. Als je kiest voor een systeem met dit keurmerk, kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbaar systeem aanschaft.

Rietveld beschikt met EasyTax over dit keurmerk in combinatie met het platform Geotrack, die wij klanten aanbieden. 

 

 

Lean & Green

In 2014 heeft Rietveld het Lean & Green voor brandstofmanagement erkenning behaald met onze dienst EasyDrive. Met dit systeem besparen bedrijven aanzienlijk op brandstof en voertuigkosten. Het Lean & Green programma stimuleert bedrijven om duurzamer te worden door kostenbesparende maatregelen te nemen die ook de milieubelasting verminderen. Om bedrijven hierbij te ondersteunen, zijn de Lean and Green Solutions ontwikkeld. Deze producten of diensten helpen bedrijven bij het behalen van hun besparingsdoelstellingen en het verminderen van CO2-uitstoot.

 

SBB Erkend Leerbedrijf

Sinds mei 2017 is Rietveld een erkend Leerbedrijf. We delen met veel enthousiasme onze kennis en ervaring met de nieuwe generatie, als een manier om iets terug te geven aan de maatschappij.

 

Rietveld | Start with Easy