Keurmerken

We vinden het heel belangrijk om kwaliteit te leveren en maatschappelijk te ondernemen. Daarom willen we voldoen aan strenge kwaliteitseisen en het continueren en behalen van ISO Certificeringen. We hebben procedures opgesteld en opgenomen in ons Kwaliteits Arbo Milieu Systeem, gebaseerd op verschillende disciplines in onze organisatie. Ons beleid richt zich op het nakomen van afspraken en procedures omdat we een betrokken partner willen zijn voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. 

ISO Certificeringen

Onze werkwijze en organisatie worden jaarlijks getoetst door EBN Certifications aan de ISO-normen. We zijn super trots om te kunnen melden dat we het ISO-certificaat 14001:2015 voor ons Milieumanagementsysteem en het ISO 9001:2015-certificaat voor de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen al jaren in ons bezit hebben. 

 


Deze certificeringen bevestigen ons streven continu bezig te zijn met verbeteringen in zowel milieubescherming als klanttevredenheid. We blijven ons bovendien ook altijd inzetten voor een duurzaamheids- en privacybeleid. We willen altijd voldoen aan de hoogste normen.

 

Lean & Green

In 2014 heeft Rietveld het Lean & Green voor brandstofmanagement erkenning behaald met onze dienst EasyDrive. Met dit systeem besparen bedrijven aanzienlijk op brandstof en voertuigkosten. Het Lean & Green programma stimuleert bedrijven om duurzamer te worden door kostenbesparende maatregelen te nemen die ook de milieubelasting verminderen. Om bedrijven hierbij te ondersteunen, zijn de Lean and Green Solutions ontwikkeld. Deze producten of diensten helpen bedrijven bij het behalen van hun besparingsdoelstellingen en het verminderen van CO2-uitstoot.

 

 

SBB Erkend Leerbedrijf

Sinds mei 2017 is Rietveld een erkend Leerbedrijf. Met veel enthousiasme delen wij onze kennis en ervaring met de nieuwe generatie, om zo ook iets terug te geven aan de maatschappij. 

 

Rietveld | Start with Easy!