Grond-, weg- en waterbouw
Gemakkelijk en overzichtelijk voertuigen en materieel beheren 

Voor de grond-, weg- en waterbouw branche zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt Easy. Het is deze sector waar Rietveld in is gestart sinds 1994 en inmiddels #1 leverancier is voor de MKB’ers in deze branche. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze sector is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen grond-, weg- en waterbouw ondernemingen. Van de ondernemer, de planner, de administrator tot aan de chauffeur of machinist.  

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere GWW-onderneming andere wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om GWW-management en GWW-veiligheid efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Zo bieden we niet alleen management oplossingen aan voor je wagenpark, maar ook oplossingen om je waardevolle materieel en objecten, zoals trailers, aanhangwagens, containers, aggregaten, trilplaten en pompen te traceren. Dit is allemaal te integreren in één platform: EasyTrack.  

EasyTrack registreert ook draaiuren (ook overuren) van je wagenpark en machines. Zo krijg je inzicht in daadwerkelijke gebruiksuren, overuren en voorkom je onnodig wachten. Met deze inzichten kun je efficiënter plannen en houd je overzicht op de totale uren en kosten van een project.

Rietveld’s EasySafety producten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen.

Wordt er in donker gewerkt, dan bieden de EasyLights producten ideaal werklicht dat de werklocatie precies uitlicht met extra comfortabel licht dat de werknemer niet vermoeid. Daarnaast bieden de EasyDetect, EasyAlarms,  EasyView producten uitkomst voor extra efficiënt en veilig werken. 

Iedere grond-, weg-en waterbouw onderneming is anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!