[Header EasyHours NL]

Uren-CAO-Salarisvoorloop

Automatisch berekend met EasyHours

 

Hoe Easy zou het zijn als je deze zaken hebt opgelost?
  • Geen tijdverspilling meer aan handmatige administratieve taken.
  • Geen gedoe meer met het ontcijferen en verwerken van handgeschreven dagstaten dankzij geautomatiseerde controles.
  • Over onderbouwde verklaring beschikken voor de loonkosten en bijbehorende onkostenvergoedingen.
  • Voorkomen van te veel betaalde overuren.
  • Minder personeelsverloop door correcte uitbetaling conform CAO.

Met EasyHours is dit allemaal verleden tijd!

 

Direct bekijken hoeveel je kan besparen met EasyHours? Ga dan naar de calculator via onderstaande knop.

 

Start de bespaarcalculator


Informatie aanvragen 

[EasyHours Header foto NL]

Rietveld - partner van YourSoft 

Rietveld heeft een samenwerking met YourSoft voor de verwerking van de ritdata uit jouw boordcomputers. (Ritadministratie) en de vertaling van de ritdata naar de de verlonen uren en vergoedingen van jouw medewerkers. Dit is volledig conform de regelgeving van de Transport CAO, voor chaufferus en koeriers. Rietveld biedt deze software onder het whitelabel EasyHours aan onze klanten met een Efficio boordcomputer.

De vele voordelen van Easyhours 

Overzichtelijke en snelle ritcontrole
EasyHours heeft een handige functie waarmee je de ritdata kunt controleren. Deze ritdata wordt automatisch verzameld uit de Efficio boordcomputer. Je kunt eenvoudig instellen hoe vaak je de ritdata wilt ontvangen. Dankzij de visuele weergave van de ritdata is het controleren en eventueel corrigeren ervan snel en makkelijk. 

Automatische CAO berekeningen
EayHours regelt automatisch de berekeningen voor je cao. Dit omvat uren, toeslagen, vergoedingen en zelfs bedrijfsspecifieke regelingen en cao's van andere landen. 

Instelbare normtijden per activiteit of locatie
EasyHours maakt automatisch correctievoorstellen op basis van vooraf ingestelde normtijden. Je kunt deze voorstellen eenvoudig en snel controleren en doorvoeren. Het is zelfs mogelijk om de correcties volledig automatisch door te voeren op basis van de normtijden.

Heldere periodieke overzichten (loonbijlage) per chauffeur
EasyHours maakt automatisch duidelijke overzichten van werktijden voor je chauffeurs. Deze overzichten zijn gebaseerd op ritinformatie van de Efficio boordcomputer. Je kunt ze gemakkelijk per e-mail naar je chauffeurs sturen of beschikbaar maken in de 'Medewerkersportal'.

Geautomatiseerde export naar salarispakketten
Om het je nog gemakkelijker te maken heeft EasyHours de mogelijkheid om periodieke overzichten automatisch te expor­teren in een bestand, dat je kunt aanleveren aan de salarisverwerker of importeren in de salarisadministratiesoftware.

Genereer ook urenverantwoording voor niet-rijdend personeel
EasyHours kan automatisch urenverantwoording genereren voor kantoorpersoneel en ander niet-rijdend personeel op basis van vastgestelde werkroosters. Eventuele aanpassingen of toevoegingen kunnen worden gemaakt voor afwezigheid door verlof of ziekte. Het is ook mogelijk om de uren of ritdata volledig handmatig in te voeren.

Meer rendement door tijdbesparing
Het spreekt voor zich dat je veel uren kan besparen met EasyHours door alle geautomatiseerde handelingen. 

Eenvoudige installatie en overal beschikbaar
EasyHours is een heel gebruiksvriendelijke applicatie. De nieuwe generatie Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software is altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop.

Rietveld, een betrouwbare partner 
Al sinds 1994 is Rietveld #1 leverancier in voertuigmanagement en veiligheid voor het MKB en de Overheid. Persoonlijke service vanaf het eerste advies t/m de installatie.
 

EasyHours wordt vaak aangeschaft in combinatie met:

Efficio Boordcomputer
EasyTrack - fleetmanagement
EasyTacho - tachograafmanagement 
EasyDrive - rijstijlanalyses

Conclusie | Efficiënter aan het werk met EasyHours

Tijdrovende berekeningen zijn verleden tijd met het software pakket EayHours voor ritadministratie en CAO-uren verwerking ten behoeve van de Transport en sector.

Ga dan via onderstaande knop naar de bespaarcalculator als je wil weten wat jij zou kunnen besparen.

Start de bespaarcalculator

Werk jij met vrachtwagenchauffeurs, touringcarchauffeurs, (freelancers /zzp'ers of in loondienst) en wil je extra uitleg over EasyHours en/of een demo?

Heel begrijpelijk, want er is veel mogelijk. Samen komen we tot een ideale oplossing voor jouw persoonlijke wensen. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Ja, ik wil informatie van de EasyHours productspecialist

 

Rietveld | Start with Easy!