Koeltransport en Pharmatransport
Altijd bewijs van de juiste ladingtemperatuur conform HACCP

Voor koeltransport, pharmatransport of welk geconditioneerd transport dan ook zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt Easy. Rietveld is #1 leverancier voor de MKB’ers in deze transporten. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze branche is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen deze sector. Van de ondernemer, de fleetmanager, de planner, de administrator tot aan de chauffeurs toe.

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere onderneming andere wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Voor geconditioneerd, koel- en pharmatransport is de temperatuur van de lading een extra belangrijk onderdeel van het transport. Rietveld biedt hiervoor een extra oplossing om de temperatuur van de ladingen te monitoren en kwaliteit discussies te voorkomen bij aflevering. Dat scheelt veel tijd en geld.

Medicijnen en medische hulpmiddelen, sierteelt of levensmiddelen vervoer je conform de HACCP regels. De oplossing van Rietveld biedt proactief en realtime inzicht in de temperaturen van de vracht en de mogelijkheid om jouw klant direct van geautomatiseerde rapportages te voorzien, dit voorkomt discussies, claims en out-of-stock-situaties.

We bieden naast EasyManagement ook EasySafety producten. Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Alarmen, detectiesystemen, camera’s met videotelematica. We maken jouw werk graag makkelijker en veiliger.


Iedere koel-, geconditioneerde- en pharmatransporteur werkt anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!