Transport Management Software - TMS Partners
Efficiënt ordermanagement bereik je door een koppeling met het TMS softwareprogramma van jouw bedrijf

Bij Rietveld hebben wij een koppeling met meer dan 20 TMS-pakketten. Geen papieren ritlijsten meer, maar een integratie met de Efficio boordcomputer, waarbij de ritopdrachten direct vanuit jouw backoffice worden verstuurd. Jouw planner, en eventueel jouw klant, heeft online en realtime inzicht in de status van de ritopdrachten.

In combinatie met de navigatie van de Efficio boordcomputer kan jouw chauffeur direct vanuit de ritopdracht naar het juiste adres navigeren. Via de ritopdracht verantwoordt de chauffeur eenvoudig de werkzaamheden en kan er additionele informatie aan de rit worden toegevoegd. Door de terugkoppeling van de status en deze aanverwante orderinformatie heeft de planning in één oogopslag de status van de ritopdrachten. De gegevens worden direct in jouw TMS-pakket verwerkt, waardoor het facturatieproces aanzienlijk wordt verkort.

Bekijk hieronder met welke TMS-pakketten wij een koppeling hebben, op alfabetische volgorde:

Met onze uitgebreide integratiemogelijkheden en de betrouwbare functionaliteit van onze Efficio boordcomputer, kun je jouw ordermanagement naar een hoger niveau tillen. Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie van je bedrijfsvoering met onze geavanceerde oplossingen.

Staat jou TMS software niet in het rijtje? 

Regelmatig ontwikkelen wij bij Rietveld nieuwe koppelingen met TMS-leveranciers, daarom kan het voorkomen dat wij wel een koppeling hebben, maar deze nog niet vermeld staat op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze koppeling met jouw TMS-pakket, jouw ordermanagement kan optimaliseren!  

Contact opnemen

 

Rietveld | Start with Easy!