Afval en Recycling
Veiligheid op #1 bij verwerking van afval en recycling

Voor afval-en recyclingbedrijven zijn de oplossingen en producten van Rietveld erg Easy. Rietveld is #1 leverancier voor deze organisaties. Zowel op het gebied van efficiënt werken als veilig werken en doorwerken in het donker. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze branche is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen de afval-en recyclingsector. Van de ondernemer, de planner, de administrator tot aan de chauffeurs en medewerkers op de weg toe.

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere onderneming andere wensen heeft. Onze Easy producten en diensten zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Veilig rijden en werken met reinigingsvoertuigen

Bij de verwerking en recycling van afval zijn veel verschillende soorten voertuigen betrokken. Veiligheidsoplossingen om ongelukken te voorkomen zijn daarom erg belangrijk. Bestuurders en werknemers rondom deze voertuigen moeten een goed zicht hebben op hun omgeving, ook in het donker. 

Daarnaast kan overbelading van voertuigen ook voor onveilige situaties zorgen, alleen al door een langere remweg. Rietveld biedt o.a. veiligheidsoplossingen voor recyclingbedrijven voor het verbeteren van het zichtveld van de chauffeur en het voorkomen van overbelading. 

Rietveld biedt o.a. veiligheidsoplossingen voor deze voertuigen:

Vuilniswagen
Veegwagen
Wiellader
Overslagkraan
Schranklader

Rietveld heeft naast EasySafety ook EasyManagement oplossingen 

Voor de afvalverwerkende- en recyclingbedrijven is het heel gemakkelijk om alle voertuigen en materieel overzichtelijk in één scherm realtime in beeld te hebben. Dat kan met onze EasyTrack en EasyAsset software. De locaties van voertuigen, machines,  waardevolle apparatuur en objecten, vertrek- en aankomsttijden, gereden routes van de voertuigen, je krijgt alles overzichtelijk in beeld gebracht met de oplossingen van Rietveld. Het vereenvoudigt je administratie aanzienlijk! 

Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Duurzame, kwalitatieve werklampen, alarmen, detectiesystemen, camera’s met videotelematica. We maken jouw werk graag makkelijker en veiliger, want schade en ongelukken is wel het laatste waar je op zit te wachten. 

Ieder afval- en recylingbouwbedrijf werkt anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar demogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!