[Header Transport Sector NL]

Transport en Logistiek Sector 

Goed gemanaged, duurzaam en veilig op weg in de transport- en logistieke sector

[Header Foto Transport en Logistiek]
Rietveld #1 partner voor MKB transportbedrijven in Nederland

Voor de transport- en logistieksector zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt Easy. Het is deze sector waar Rietveld in is gestart sinds 1994 en inmiddels #1 leverancier is voor de MKB’ers in de transportwereld. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze branche is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen transport- en logistieke ondernemingen. Van de ondernemer, de fleetmanager, de planner, de administrator tot aan de chauffeur.  

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere transportonderneming andere wensen heeft. Onze Easy management oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om transportmanagement en transportveiligheid efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

Efficio boordcomputer met EasyTrack en EasyTacho software

De Efficio boordcomputer is zowel binnen als buiten het voertuig te gebruiken, bijvoorbeeld voor digitale ‘proof of delivery’-toepassingen. Het robuuste design maakt de Efficio ideaal om interactief en op live locatie met de backoffice te communiceren. Met de EasyTrack software op de boordcomputer plan je eenvoudig de ritten en houd je alle activiteiten bij. En met EasyTacho heb je al je tachograven en de chauffeurskaarten op afstand goed gemanaged. Je download alle tachograafdata automatisch en bewaart ze voor de eventuele controles. Geen omkijken meer aan.

Met EasyDrive en EasyView CO2 uitstoot reduceren

Op EasyTrack hebben we een module EasyDrive ter beschikking. Hiermee krijg je inzicht in het rijgedrag van de chauffeurs. Te hard rijden, te hard remmen, te snel optrekken; met de rijstijlanalyses uit EasyDrive zijn chauffeurs onderbouwd te coachen dat niet alleen enorm veel geld oplevert in brandstofverbruik, maar ook schades vermindert en CO2 uitstoot reducteert. Al helemaal in de combinatie met EasyView dat met videotelematica beelden aantoonbaar maakt wat er op de weg heeft afgespeeld. Meer controle én meer veiligheid voor de chauffeurs.

We bieden naast EasyManagement ook EasySafety producten. Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Alarmen, detectiesystemen, duurzame werklampen en klimaatbheersingsapparaten. We maken jouw werk en dat van je collega's op de weg graag makkelijker, comfortabeler en veiliger.

Met EasyAlarms, EasyDetect en EasyClimate extra veilig onderweg

Flitsers, achteruitrijalarmen, detectiesystemen... Rietveld biedt voor elk type voertuig extra veiligheidsproducten voor de transportsector. Een goed uitgeruste chauffeur, die in een ideaal klimaat heeft kunnen slapen of rusten met een standkachel of standairco, navigeert uiteraard veiliger op de weg.

Met deze transportmanagement en veiligheidsproducten kunnen we je helpen:

EasyManagement    

Efficio boordcomputer - De multifunctionele boordcomputer voor vrachtwagens
EasyTrack - Ideale fleetmanagementsoftware voor efficiënte planningen, opdrachtuitvoeringen en rapportages
EasyDrive - Rijstijlanalyse van chauffeurs om CO2 uitstoot te verminderen
EasyTacho - Tachograafmanagement voor alle wettelijk verplichte, automatische downloads
EasyHours - Urenmanagement en automatische verloning volgens CAO 
EasyView - Videotelematica en Camera's voor zicht en rijstijlanalyse
EasyAsset - Objecten traceren en inzicht in exacte locatie

EasySafety

EasyView - Videotelematica en Camera's voor extra zicht rondom het voertuig
EasyLights - Duurzame LED werklampen voor veilig en comfortabel werken in het donker
EasyClimate - Standairco’s en standkachels voor ideale temperatuur
EasyDetect - Detectieapparatuur voor extra waarschuwing van obstakel en personen
EasyAlarms - alarmeringsapparatuur voor extra veiligheid op de weg

Iedere transport- en logistiekonderneming is anders

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Ja, ik wil graag een eerste kennismakings afspraak maken voor extra informatie

 

Rietveld | Start with Easy!