Beveiliging en Hulpdiensten
Veilig en efficiënt werken extra belangrijk voor veiligheid- en hulpdiensten

Voor de veiligheidsregio’s zijn de oplossingen en producten van Rietveld echt heel erg Easy. Efficiënt en veilig werken is voor iedere organisatie belangrijk, maar dubbel zo belangrijk wanneer het dagelijkse werk bestaat uit het redden van mensen en dieren uit levensgevaarlijke situaties.

Het is deze sector waar Rietveld een zeer betrouwbare leverancier is. Onze kennis over de problemen, de wensen, de wetgeving en regelgeving in deze sector is bij ons tot in detail bekend. We spreken de taal van onze contactpersonen binnen de veiligheidsregio's. Van de beslisser, de planner, de administrator tot aan de brandweermannen, politieagenten en ambulancebroeders. 

Rietveld heeft voor de veiligheidsregio’s een speciale Efficio boordcomputer ontwikkeld. 

Deze biedt o.a.:

  • Exacte realtime posities en accurate rittenregistraties,
  • Volledige integratie met huidige backoffice-systemen en applicaties van derde partijen. De meldkamer geeft het adres direct door aan de boordcomputer, die daarop automatisch het adres doorgeeft aan de chauffeur. Dat bespaart tijd voor de chauffeur.
  • Kwaliteitsnavigatie van GARMIN in combinatie met de digitale bereikbaarheidskaart
  • Overkoepelend samenwerken tussen aangrenzende veiligheidsregio's. Doordat meerdere aangrenzende regio’s gebruikmaken van de boordcomputer voor Veiligheidsregio’s, is het ook mogelijk om gezamenlijk op te treden bij 'grotere' meldingen. De meldkamer kan voertuigen van diverse regio's aansturen, zonder dat hier extra handelingen voor nodig zijn.

Onze oplossingen bieden we aan op maat omdat iedere veiligheidsregio eigen wensen heeft. Onze Easy oplossingen zijn continu in ontwikkeling. We gaan met de tijd mee om management- en veiligheidsoplossingen steeds efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger te maken. 

We bieden naast EasyManagement ook EasySafety producten

Rietveld’s veiligheidsproducten voorkomen ongevallen en schades aan voertuigen. Voor hulpdiensten is een goed overzicht van de situatie rondom het voertuig middels een camerasysteem of werklampen van essentieel belang. Voor het goed uitvoeren van het werk staat veiligheid daarbij voorop. Zeker in hectische situaties en moeilijk bereikbare plaatsen.

Rietveld gespecialiseerd in het leveren van producten die het zichtveld van de chauffeur van een ambulance of brandweerwagen verbeteren en de kans op schade en aanrijdingen verminderen. Daarbij wordt niet alleen de veiligheid van personeel van hulpdiensten verbeterd, maar ook die van omstanders en voorbijgangers.

Iedere veiligheidsregio heeft eigen wensen

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken 

 

Rietveld | Start with Easy!