Rijstijlanalyse voor veiligheid en duurzaamheid

Rijstijlanalyse voor veiligheid en duurzaamheid

Rijstijlanalyse: voor duurzamer en veiliger rijden

Iedereen die veel op de weg zit of aan klanten levert, kent de eeuwige cyclus van brandstofprijzen en -verbruik en regelmatige reparaties aan voertuigen. Maar stel je eens voor dat je de volgende problemen tot een minimum zou kunnen beperken:

  • Overmatige CO2-uitstoot.
  • Hoge voertuigkosten door intensief onderhoud.
  • Riskant rijgedrag.

Met onze EasyDrive producten is dit en nog veel meer mogelijk. Optimaliseer jouw logistiek en rijveiligheid duurzaam en efficiënt!

Ga altijd op zoek naar de beste chauffeurs en zorg dat ze aan boord komen met een goede chauffeursbeoordeling!

Of het nu gaat om auto's, vrachtwagens, bestelwagens of vuilniswagens: chauffeurs vormen de ruggengraat van veel bedrijven en moeten altijd geconcentreerd zijn en het beste van zichzelf geven. Het is essentieel dat iedere chauffeur een nauwkeurige beoordeling krijgt die zijn rijgedrag kan evalueren en optimaliseren.

Met de rijstijlanalyse van Rietveld krijg je precies deze uitgebreide beoordeling. Samen met andere diensten en producten zoals onze LED werklampen en radarsystemen, garanderen wij een verhoogde productiviteit en veiligheid in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Onze analyse meet parameters zoals te snel rijden, abrupt remmen en onnodig accelereren om de rijstijl objectief te beoordelen. Met deze en andere kernfuncties van onze EasyDrive producten kan je het verbeterpotentieel in jouw bedrijf sneller herkennen en jouw brandstofverbruik duurzaam verlagen - of het nu gaat om landbouw, bouw of personenvervoer!

Brandstofbesparing en meer met Rietveld

Met de rijstijlanalyse van Rietveld kan je niet alleen jouw brandstofkosten aanzienlijk verlagen door de CAN-busgegevens te herkennen: Je kan ook jouw algemene voertuiggebruik optimaliseren.

Een ander voordeel van de rijstijlanalyse van Rietveld is de gerichte coaching en training van chauffeurs door onze EasyDrive. Op de lange termijn leiden de beoordelingen tot een duurzame verbetering van hun rijgedrag, wat weer leidt tot minder CO2-uitstoot en een positief effect heeft op het milieu.

De rijstijlanalyse helpt ook om schade te beperken. Risicovol gedrag wordt in een vroeg stadium geïdentificeerd en kan daarom gericht worden aangepakt. Ons Easy-product helpt ook om de alertheid te verminderen - minder ongevallen betekent immers veiliger en productiever dagelijks werk!

Met onmiddellijke feedback kan je ook snel de resultaten zien en snel maatregelen invoeren voor een veiliger en kostenefficiënter wagenparkbeheer. De analysetool van Rietveld is daarom de sleutel tot het verlagen van de total cost of ownership en het bevorderen van groener en veiliger rijgedrag.

Een rijstijlanalyse voor veel gevallen

De verhoogde veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid die mogelijk wordt gemaakt door onze rijstijlanalyse komt ten goede aan vele industrieën. Met Rietveld heb je een flexibele partner aan jouw zijde die oplossingen biedt voor vele branches:

  • Transportindustrie.
  • Last mile chauffeurs.
  • Bouwbedrijven.
  • Bus- en personenvervoer.
  • Landbouw.

Bestel vandaag nog je rijstijlanalyse - alles is eenvoudig met onze EasyDrive!

Investeer in Rietveld en onze EasyDrive producten en je krijgt hoge kwaliteit en efficiëntie, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Rijden moet immers op elk moment van de dag en overal soepel verlopen en daarom is onze rijstijlanalyse essentieel voor iedereen die zijn bewustzijn wil vergroten. Met een duidelijk overzicht van jouw brandstofverbruik en hoe je dit op lange termijn kunt verminderen, kan je jouw wagenpark optimaal beheren.

Voel het verschil dat een professionele rijstijlanalyse in jouw bedrijf kan maken en neem contact op met onze productspecialist!

Transformeer jouw wagenpark eenvoudig met de EasyDrive!

Gepubliceerd op: 16 maart | Terug