Rietveld's voertuig van de maand: De vuilniswagen

Rietveld's voertuig van de maand: De vuilniswagen

Veiliger, efficiënter én comfortabeler werken met de vuilniswagen.

 

Wij zijn trots hoe wij de Gemeente Almere hebben kunnen helpen met onze kennis, ervaring en producten voor hun vraagstuk: Hoe kunnen we veiliger, efficiënter en comfortabeler werken en kosten reduceren. 

Deze wagens zijn door Rietveld onlangs namelijk uitgerust met zowel EasyView als EasyLights producten. Hiermee gaat Gemeente Almere de schades minimaliseren, de veiligheid vergroten en een fijne werkomgeving creëren.    

De nieuwe vuilniswagens heeft Rieveld voorzien van een 360 graden camerasysteem met birdview en een Nordic Lights Phenom Optics lichtpakket. Deze voldoen aan de laatste veiligheidsnorm EN1501:2021.

 

De combinatie van deze producten is een groot succes gebleken en we zijn enthousiast om dit vaker aan te kunnen bieden. Met deze innovatieve oplossingen zorgen we ervoor dat vuilniswagens en medewerkers niet alleen efficiënt hun werk kunnen doen, maar ook op een veilige en comfortabelere manier. Zo dragen we bij aan het verbeteren van zowel het werkproces als het welzijn van de medewerkers.

Het Nordic Lights Phenom Optics lichtpakket uit onze EasyLights collectie zorgt voor heldere verlichting tijdens donkere momenten, waardoor de werkomgeving veiliger en comfortabeler wordt voor het personeel. De verlichting is speciaal ontworpen om schittering te verminderen, wat het werken aan deze wagen nog prettiger maakt.

Het EasyView 360 graden camerasysteem met birdview zorgt ervoor dat de chauffeur altijd bewust is van zijn omgeving. Dit geeft de chauffeur gemoedsrust en zorgt voor de veiligheid van de mensen en objecten die zich in de buurt van de vuilniswagen bevinden. 

Met onze EasyView en EasyLights producten streven we er constant naar om nieuwe en verbeterde oplossingen te bieden voor diverse voertuigen. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze producten perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften.

 

Iets voor jou? Wil je graag meer weten over de voordelen van EasyView en EasyLights producten voor jouw wagenpark?

Neem dan snel contact met ons op via onderstaande knop! We helpen je graag verder om ook jouw voertuigen veiliger, efficiënter en comfortabeler te maken.

 

Kennismakingsafspraak maken   Direct naar de webshop

 

Meer info over EasyView  &  EasyLights

 

Gepubliceerd op: 04 januari | Terug