Radarsystemen die obstakels snel en gemakkelijk detecteren

Radarsystemen die obstakels snel en gemakkelijk detecteren

Radarsystemen: Snelle en eenvoudige detectie van obstakels

Voertuigen zijn op veel gebieden inzetbaar en vervoeren alles wat je maar kunt bedenken, van mensen tot goederen. Ongelukken kunnen echter snel gebeuren. Zou het niet beter zijn als je de volgende problemen gemakkelijk kon vermijden?

  • Over het hoofd geziene voorwerpen en obstakels
  • Schade aan het voertuig
  • Schade aan een persoon
  • Problemen met verzekeraars

De EasyDetect radarsystemen van Rietveld maken dit mogelijk en uw werkomgeving een stuk veiliger!

Een veilige omgeving dankzij parkeersensoren

Iedereen die wel eens in de logistiek, op parkeerterreinen of op bouwplaatsen heeft gewerkt, weet dat de ruimte niet altijd onbeperkt is. Ook is de omgeving dynamisch en kunnen veel objecten als potentiële obstakels worden gezien.

Daarom breidt Rietveld jouw beveiligingsmaatregelen veel verder uit dan conventionele middelen en biedt jou onze moderne radarsystemen aan! De gespecialiseerde sensoren zijn onmisbaar voor voertuigen die in krappe of drukke gebieden rijden.

Onze radarsystemen detecteren niet alleen statische maar ook bewegende objecten, waardoor aanrijdingen - met ander materieel of zelfs mensen - effectief worden voorkomen. Op deze manier helpen ze jouw chauffeurs om veilig, betrouwbaar en gemakkelijk te manoeuvreren en schade te voorkomen!

Uw voordelen met obstakeldetectie van Rietveld

Naast rijstijlanalyse en software voor wagenparkbeheer bieden onze systemen voor obstakeldetectie een groot aantal voordelen die veel verder gaan dan het vermijden van botsingen. 

Enerzijds verhogen onze radarsystemen het rijcomfort. Door het risico op onverwachte aanrijdingen tot een minimum te beperken, kunnen jouw bestuurders ook ontspannen en zich beter concentreren op hun werk. 

Deze systemen kunnen ook worden aangepast aan de specifieke eisen van jouw wagenpark. Creëer een efficiëntere en veiligere werkomgeving met onze betrouwbare radarsystemen.

De hoorbare en visuele waarschuwingssignalen maken jou effectief attent op potentiële gevaren. Zo wordt je op verschillende manieren gewaarschuwd en mis je niets meer. Bovendien is de installatie van deze radarsystemen bijzonder eenvoudig en kan ze in een groot aantal voertuigtypes worden uitgevoerd.

Onze achteruitrijsensor wordt door velen gewaardeerd!

Van rijstijlanalyses tot fleetmanagementsoftware, bij Rietveld vindt je veel tools die onze klanten in vele branches al lange tijd helpen. Maar ook onze ultrasone sensor staat in veel sectoren hoog aangeschreven, omdat deze betrouwbaar en nauwkeurig achteruit inparkeren bijzonder eenvoudig maakt. Dit verhoogt de veiligheid aanzienlijk, bijvoorbeeld in: 

  • Transport
  • Bouwbedrijven
  • Beveiligings- en reddingsdiensten
  • Last mile leveringsdiensten 
  • Intern transport 

Parkeersensoren achteraf inbouwen? Alleen met de gemakkelijke producten van Rietveld!

Bezoek onze webshop en investeer in de EasyDetect systemen van Rietveld! Met ons als partner krijg je langdurige en duurzame ondersteuning voor jouw bedrijf, jouw wagenpark en nog veel meer! Onze radarsystemen bieden niet alleen een directe verbetering van de veiligheid, maar verhogen ook de efficiëntie in de dagelijkse werkzaamheden - zelfs als je onze radarsystemen achteraf installeert. 

Veiligheid en precisie zijn nu ook eenvoudig en duurzaam met radarsystemen van Rietveld aan jouw zijde!

Gepubliceerd op: 12 maart | Terug