Rietveld vindt in OxGreenfield een investeringspartner om groeiambitie te realiseren.

Rietveld vindt in OxGreenfield een investeringspartner om groeiambitie te realiseren.

Pleun Rietveld van Rietveld Truck Rendement Service B.V. is trots op deze aankondiging:

“Afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die waarde toevoegt aan mijn organisatie. Rietveld is een prachtig, gezond bedrijf met veel technische kennis in huis. We bieden kwaliteitsproducten op gebied van fleet management en fleet safety. Een aantal zaken werden voor mij steeds belangrijker, waaronder onze groei, continuïteit en productontwikkeling. Met OxGreenfield aan boord kunnen we onze producten en diensten sneller professionaliseren en onze (internationale) groeiambitie verwezenlijken.”

 

Wat betekent deze samenwerking voor onze klanten?

Pleun Rietveld: "Voor onze klanten zal de samenwerking met OxGreenfield geen direct merkbare veranderingen met zich meebrengen. We behouden onze vertrouwde naam Rietveld en blijven ons inzetten om de wereld met voertuigen en machines, efficiënter, duurzamer en veiliger te maken. Onze cultuur met de ‘easy’ no nonsense mentaliteit en persoonlijke maatwerkservice blijft in stand zo niet verbeterd. We hechten heel veel waarde aan onze klanten en partnerschappen. Dat is de kracht van Rietveld en daar blijf ik, als directeur, mij voor de volle 100%  voor inzetten. Dankzij de samenwerking met OxGreenfield kunnen we onze groei- en ontwikkelambities juist sneller realiseren en hebben we een betrouwbare en waardevolle extra kennispartner aan boord. Dat zie ik als een groot voordeel voor Rietveld en onze relaties.”

 

Over OxGreenfield

OxGreenfield investeert in ervaring, expertise en toewijding om ruimte te creëren voor groeiambities van ondernemers. Met als focus het versterken van management, DGA-opvolging, carve out, groei, scale up en turn around, richt OxGreenfield zich vooral op industriële ondernemingen met een technisch onderscheidend karakter, zoals Rietveld. De partners van OxGreenfield staan samen voor een indrukwekkend trackrecord. Ieder met hun eigen expertise, gaan ze samen voor de verbinding, de relatie én de resultaten.

 

Website OxGreenfield

Gepubliceerd op: 29 maart | Terug