Object traceren: zeker weten waar je gereedschap is

Object traceren: zeker weten waar je gereedschap is

Objecten volgen: Zodat alles zijn veilige plaats heeft

Als je een groot project coördineert of een bedrijf leidt, weet je hoe belangrijk het is om het overzicht te bewaren. Vooral met dure en noodzakelijke apparatuur kan er snel chaos ontstaan als deze niet snel of veilig gelokaliseerd kan worden. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je het volgende kon garanderen met goede asset tracking: 

  • Nauwkeurige kennis van de locaties van jouw apparatuur
  • Minimale kosten door minder uitgaven na verlies
  • Betrouwbare tracering van jouw apparatuur
  • Minder diefstal van jouw bezittingen

Met onze EasyAsset trackers kan je precies dat en meer! Maak jouw werk gemakkelijk en vooral efficiënter met onze praktische helpers!

Uw gereedschap beveiligd met GPS-tracker: waarom het volgen van objecten zo belangrijk is

Met Rietveld heb je een partner die jouw werkprocessen duurzaam en gemakkelijk maakt op de lange termijn. Daarbij hoort ook een bepaalde mate van veiligheid en precisie en daarom rusten wij jouw bedrijf uit met hulpmiddelen die jouw dagelijks leven een stuk eenvoudiger maken. Naast LED-werklampen en radarsystemen is het volgen van objecten hierbij een belangrijk element. 

Met onze systemen en trackers kan je jouw waardevolle apparatuur nauwkeurig lokaliseren en controle houden over jouw bedrijfsmiddelen, waar ze zich ook bevinden. Of ze nu zoekgeraakt of gestolen zijn: Met Rietveld's object tracking kan je jouw apparatuur altijd in de gaten houden!

De bijzonder betrouwbare GPS trackers voor bouwmachines en gereedschappen van Rietveld

De voertuig GPS tracker van Rietveld biedt jou een moderne oplossing voor het volgen van jouw bouwmachines en gereedschappen. 
Het Sigfox IoT-netwerk loopt hierbij voorop. Dit nauwkeurige en moderne systeem biedt jou een naadloze en kosteneffectieve verbinding die nauwkeurige lokalisatie mogelijk maakt, zelfs in afgelegen gebieden.

Met deze GPS-tracking voor autoapparaten kan je jouw machines ook in realtime volgen en lokaliseren, zodat je nooit twijfelt over hun locatie. Dit type object tracking wordt mogelijk gemaakt door een uitgebreide netwerkdekking in heel Europa. Daarom zijn de Easy producten van Rietveld voor veel klanten van onschatbare waarde! 

Daarnaast is de installatie van de trackers bijzonder eenvoudig en snel. Hierdoor is de veiligheid van jouw assets sneller gegarandeerd en kan je ook sneller weer aan het werk. Ook het feit dat er geen externe stroomvoorziening nodig is, maakt deze trackers bijzonder onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk.

Hoe object traceren dagelijks helpt op vele gebieden

Naast programma's voor rijstijlanalyse of software voor wagenparkbeheer bezitten veel bedrijven ook grote en/of dure fysieke apparatuur zoals voertuigen en machines. Deze kunnen verspreid zijn over een groot gebied, 's nachts worden gebruikt of, helaas, soms worden gestolen. Daarom profiteren klanten uit allerlei sectoren van de nauwkeurige, betrouwbare activatracking van onze EasyAsset-systemen:

  • Transport
  • Bouwbedrijven
  • Civiele techniek
  • Beveiligings- en reddingsdiensten
  • Bus- en personenvervoer
  • Landbouw

Neem contact op met onze productspecialist en ontvang eenvoudige systeemtracering!

Investeer in de veiligheid en efficiëntie van jouw bedrijf met EasyAsset Asset Tracking! Weet altijd precies waar jouw waardevolle voertuigen en machines zich bevinden - eenvoudig met de hulp van Rietveld!

Met onze asset tracking minimaliseer je niet alleen het risico op verlies en diefstal, maar kan je ook het gebruik en beheer van jouw bedrijfsmiddelen op de lange termijn optimaliseren. Alles verloopt veel sneller en productiever op locatie. Neem contact op met onze productspecialist en vind vandaag nog jouw moderne en eenvoudige oplossing!

Gepubliceerd op: 13 maart | Terug