LED-werklampen die nacht in dag veranderen

LED-werklampen die nacht in dag veranderen

LED werklampen: jouw licht op donkere dagen

Niet al het werk eindigt bij daglicht. Vooral in de logistiek en de bouw vinden ploegendiensten vaak 's nachts plaats en overheersen de donkere uren, vooral in de winter. Maar het is ook heel gemakkelijk om de bekende problemen op te lossen:

  • Oncomfortabele werklampen die snel verslijten.
  • Slecht zicht door slechte verlichting.
  • Vermoeide ogen.

Met EasyLights en de eersteklas producten van onze partner Nordic Lights behoren deze problemen eindelijk tot het verleden! Snelle en efficiënte oplossingen die alleen uit Finland kunnen komen!

Houd altijd alles in het zicht met onze LED werklampen

Rietveld is de trotse exclusieve partner van Nordic Lights, een Fins bedrijf dat LED werklampen van hoge kwaliteit maakt. Het geheim achter hun enorme succes? 

Naast de opmerkelijke duurzaamheid en hoge prestaties van hun LED werklampen, kenmerkt Nordic Light zich door het heldere, heldere licht. Vooral in Finland en andere noordelijke landen wordt het snel donker en zelfs langer dan in Duitsland. Geen wonder dus dat ze speciaal voor deze uitdagingen LED werklampen ontwerpen. Met hun krachtige, gerichte verlichting maken ze helder zicht mogelijk en dragen zo bij aan een veilige werkomgeving. Deze robuuste en betrouwbare LED werklamp wordt vooral gewaardeerd in sectoren zoals de bouw, mijnbouw en reddingsdiensten. De LED werklampen van Nordic Lights zijn ook zeer goed bestand tegen zware werkomstandigheden.

LED werklampen van Nordic Lights die indruk maken

Of het nu gaat om LED werklampen van 12V of meer: bij Rietveld vind je altijd de juiste apparatuur om jouw werk efficiënter en veiliger te maken!

Het comfortabele en heldere licht van onze LED werklampen vermindert vermoeidheid van de ogen. Geel licht, dat meestal wordt gebruikt in schijnwerpers, is vermoeiender dan wit licht, daarom gebruikt Nordic Lights het op een gerichte maar zachte manier. Dit maakt efficiënter werken mogelijk. 

Deze schijnwerpers zijn nog steeds duurzaam, maar worden ook geleverd met 5 jaar garantie. Dit spreekt voor de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Rietveld en al onze partners kunt verwachten. 

Onze LED werklampen maken ook indruk door hun eenvoudige installatie. Dit betekent dat je jouw apparatuur snel gebruiksklaar kunt hebben, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is in verschillende werkomgevingen. 

Bovengronds of ondergronds: onze LED-werklampen worden op veel plaatsen gewaardeerd

Arbeidsveiligheid is een veelzijdig aspect: of je nu een uitstekend radarsysteem, een betrouwbare rijstijlanalyse of een goede objectvolging nodig heeft, met Rietveld aan jouw zijde krijg je eersteklas hulp. Bij arbeidsveiligheid hoort ook de juiste verlichting. Met Rietveld en Nordic Lights krijg je krachtige LED werkverlichting die in diverse branches gewaardeerd wordt: 

  • Transport.
  • Open mijnbouw.
  • Bouw.
  • Veiligheids- en reddingsdiensten.

Bestel je LED werklampen vandaag nog voor een helder, breed zicht!

Het juiste licht maakt het niet alleen gemakkelijker om je apparatuur te vinden: Het maakt je hele werkomgeving veiliger en daardoor je workflow meer gestructureerd. De LED werklampen uit onze webshop staan voor gegarandeerde prestaties en kwaliteit in elke omgeving.

Vind vandaag nog jouw LED werklampen bij Rietveld en profiteer ook van de standaarden van onze partner Nordic Lights! Veiligheid en efficiëntie waren nog nooit zo gemakkelijk als met onze EasyLights!

Gepubliceerd op: 15 maart | Terug