Internationale samenwerking: Colombiaanse studenten in opleiding bij Rietveld

Internationale samenwerking: Colombiaanse studenten in opleiding bij Rietveld

De werkzaamheden bij Rietveld zijn voornamelijk technologisch van aard. Het is een prachtig vak waar wij niet alleen onszelf continu in blijven ontwikkelen, maar ook graag onze kennis delen. We bieden regelmatig stageplaatsen aan voor Nederlandse studenten, maar deze keer hebben we bijzonder internationaal stagiaires.


In samenwerking met de Universidad Pascual Bravo en La Puerta in Columbia hebben we een internationale stage opgezet. Vijf studenten van deze universiteit zullen de komende drie maanden praktijkervaring opdoen bij Rietveld. 


Julian Andres, Daniel, Juan Andres en Julián Alberto zullen stagelopen bij onze technische dienst. Zij zullen aan diverse projecten bijdragen zoals veiligheidssystemen installeren op kranen en last-mile delivery voertuigen.  


Juan Camilo gaat aan de slag bij onze ontwikkelafdeling. Als aanstormend softwareontwikkelaar zal hij zich voornamelijk bezighouden met het programmeren van één van onze applicaties.


We zijn erg enthousiast over deze samenwerking en de kansen die het biedt voor zowel de studenten als ons bedrijf. We wensen Julian Andres, Daniel, Juan Andres, Julián Alberto en Juan Camilo een leuke en leerzame periode toe bij Rietveld!

Gepubliceerd op: 13 mei | Terug