Banenmarkt 2024

Banenmarkt 2024

We geven jongeren graag kansen. Deze banenmarkt is een mooie gelegenheid om met jong talent in contact te komen. Op 2-3-2024 zijn wij van de partij op deze banenmarkt voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar.  We zijn enthousiast om iemand de kans te geven om zich verder te ontwikkelen en waardevolle werkervaring op te doen. Daarnaast worden de inkomsten uit donaties van de aanwezige bedrijven gebruikt om hulp te bieden in landen waar ze het goed kunnen gebruiken. We zetten ons graag in voor goede doelen via bijvoorbeeld de Rietveld foundation dus de mogelijkheid om jongeren aan een baan te helpen en een goed doel te steunen, zien wij als een win-win.

 

Ben jij niet aanwezig op de banenmarkt? En ben jij die jonge ambitieuze persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben ook jij bij ons aan het juiste adres! We bieden verschillende mogelijkheden binnen ons bedrijf, van administratieve functies tot technische banen.

Waarom zou je voor ons kiezen? Ten eerste bieden we een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en leren van ervaren professionals. Daarnaast geloven we in het belang van een goede balans tussen werk en privé, dus flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden.

Bovendien investeren we graag in onze medewerkers. Je krijgt de kans om verschillende trainingen en cursussen te volgen, zodat je je vaardigheden kunt verbeteren en je carrière verder kunt ontwikkelen.

Dus, ben jij klaar om de volgende stap in je loopbaan te zetten? Ontdek wat wij jou te bieden hebben. We kijken uit naar jouw komst!

Bekijk onze opstaande vacatures of sturen een open sollicitatie via onderstaande knop.
 

Werken bij Rietveld

Banenmarkt 2024 quiz

 

Gepubliceerd op: 28 februari | Terug