Vuilniswagen - Veilig en comfortabel werken dankzij een OmniVue 360° camerasysteem en Nordic Lights werklampen

Een vuilniswagen die voorzien is van een EasyView OmniVue 360° camerasysteem en EasyLights werklampen van Nordic Lights is veiliger en maakt werken meer comfortabel.

We hebben in totaal 9 nieuwe vuilniswagens voorzien van een OmniVue 360° camerasysteem met birdview en een EasyLights Phenom Optics lichtpakket van Nordic Lights.

Het betreft een OmniVue 360 3D systeem. Dankzij 3D functie kan je chauffeur de omgeving nog beter inschatten. Dit geeft rust voor de chauffeur en het biedt veiligheid voor personen die zich in de buurt van de vuilniswagen bevinden.

Het Nordic Lights Phenom Optics lichtpakket biedt de vuilnismannen en vrouwen op donkere momenten een goed verlichte werkomgeving. Dit verhoogt de veiligheid en biedt comfort aan het personeel. PhenomOptics is ook erg prettig voor de omgeving. De lampen verblinden ook de medeweggebruikers niet. Daarnaast voldoet deze combinatie aan de nieuwste veiligheidsnormering:EN1501:2021.

Dit is de eerste keer dat we deze producten combineren en dit is een succes gebleken! We kijken er dan ook naar uit om deze combinatie van systemen vaker te mogen leveren.

Wil jij ook een veilige en comfortabele werkomgeving voor jouw medewerkers? En wil je ook letsel en schades voorkomen?

Lees dan meer over onze EasyLights en EasyView producten of neem direct contact op met de productspecialist!

 

Nordic Lights werklampen

360° camerasysteem

Contact productspecialist