Trip Software - Specifieke software voor touringcarbedrijven en touroperators

Met Trip Software kun je als touringcarbedrijf of touroperator profiteren van specifieke software die naadloos aansluit op de EfficioCoach boordcomputer van Rietveld.

Deze geavanceerde softwareoplossing biedt diverse modules die volledig met elkaar geïntegreerd zijn, waardoor je gegevens slechts één keer hoeft in te voeren.

Dankzij de samenwerking tussen Trip en Rietveld kun je met deze software een volledige oplossing verwachten, vanaf het maken van offertes en het plannen van ritten tot aan urenadministratie en facturering. Het grote voordeel is dat je dankzij de juiste moduleconfiguratie een op maat gemaakte samenstelling kunt creëren voor jouuw touringcarbedrijf. Geen overbodige functionaliteit en de mogelijkheid om gefaseerd te starten.

 

Koppeling Rietveld en TomTom

Trip Software heeft ook een koppeling ontwikkeld tussen Rietveld en TomTom van  WebFleet Solutions. Hierdoor worden automatisch de gegevens gegenereerd door de boordcomputer gematcht met de ritten in Trip NT. Dit betekent dat je direct inzicht hebt in hoe de rit is verlopen, zelfs tijdens de rit.

Met deze krachtige softwareoplossing van Trip kun je jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen en efficiënter werken.

Profiteer van de naadloze integratie met de EfficioCoach boordcomputer en maak gebruik van alle voordelen die Trip Software te bieden heeft.

Meer weten? Neem dan contact op met onze productspecialist. We helpen je graag naar efficiënte planningen en meer rendement.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid