Meer planningszekerheid voor de dagelijkse bedrijfsvoering met Smart Logistics System van Timocom

Met behulp van de routeplannings- en calculatiefunctie van Timocom kun je direct in de toepassingen Vrachten en Laadruimte vanuit jouw transportopdracht of een aanbesteding de route plannen en bijkomende reiskosten en aanvullende kosten berekenen.

Timocom heeft een Smart Logistics System ontwikkeld waar dagelijks meer dan 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen worden geplaatst en verwerkt. Dit systeem biedt een neutraal en betrouwbaar netwerk met meer dan 45.000 gecontroleerde bedrijven.

Het Smart Logistics System van Timocom is de perfecte oplossing voor bedrijven die efficiëntie en optimalisatie in hun logistieke processen willen bereiken. Met dit systeem kunnen gebruikers eenvoudig vrachten aanbieden of vinden, waardoor ze tijd en geld besparen.

Het gebruik van het Smart Logistics System is heel eenvoudig. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun vrachtaanbod invoeren en specificeren welke soorten goederen ze vervoeren. Aan de andere kant kunnen gebruikers die op zoek zijn naar vracht snel en eenvoudig zoeken naar beschikbare aanbiedingen die aan hun behoeften voldoen.

Dankzij het grote aantal gecontroleerde bedrijven in het netwerk van Timocom, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze werken met betrouwbare partners. Alle bedrijven in het netwerk van Timocom worden zorgvuldig gecontroleerd om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

Met minimaal 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen die dagelijks worden verwerkt, is Timocom's Smart Logistics System een onmisbaar hulpmiddel voor elk bedrijf dat actief is in de logistieke sector. Of je nu een expediteur, vervoerder of logistiek dienstverlener bent, dit systeem biedt jou de mogelijkheid om efficiënter en effectiever te werken.

Wil je meer informatie over de samenwerking tussen Rietveld en Timocom? Neem dan contact met ons op.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid