Tas - Transport Management made Easy

TAS (Transportbeheer Systeem) is een krachtig en modulair systeem dat transporteurs en expediteurs in staat stelt om hun volledige transportproces te beheren, van orderverwerking tot planning, opvolging en facturatie. Met TAS kunnen bedrijven hun logistieke operaties optimaliseren en kosten besparen.

Een belangrijk kenmerk van het TAS-systeem is de naadloze integratie met de Efficio boordcomputer van Rietveld. Deze integratie zorgt ervoor dat alle relevante informatie direct beschikbaar is en zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende processen binnen het transportmanagement. Het resultaat? Een efficiënte en gestroomlijnde workflow.

 

Geavanceerde digitalisering en naadloze data-uitwisseling

In de moderne wereld is digitalisering cruciaal geworden voor bedrijven die concurrerend willen blijven. Daarom heeft TAS een open database en streeft het naar standaardisatie van interfaces. Dit maakt het mogelijk om probleemloos gegevens uit te wisselen met andere platformen of softwarepakketten.

TAS heeft reeds koppelingen opgezet met verschillende platformen en softwarepakketten, waardoor je kunt profiteren van een naadloze integratie met jouw bestaande systemen. Enkele voorbeelden zijn:

  • ERP-systemen zoals SAP, Oracle en Microsoft Dynamics

  • CRM-software zoals Salesforce en HubSpot

  • TMS (Transport Management Systeem) zoals Rietveld Efficio voor naadloze integratie met de boordcomputer voor realtime informatie-uitwisselingen andere bekende TMS-oplossingen

Dankzij deze integraties kunnen bedrijven hun gegevens moeiteloos synchroniseren en dubbel werk voorkomen. Dit bespaart tijd, verhoogt de efficiëntie en minimaliseert fouten.

Kortom, TAS is een krachtig Transport Management Systeem dat jouw bedrijf helpt om efficiënter te werken, kosten te besparen en uw logistieke operaties te stroomlijnen. 

Meer weten?

Neem dan contact op met onze productspecialist. We helpen je graag naar efficiënte planningen en meer rendement.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid