Koopman Logistics Group B.V. kiest voor inbouw Piccolo Splitter standairco’s van Rietveld


Onlangs heeft Koopman via Louwman Mercedes-Benz en Wensink Mercedes-Benz 10 nieuwe Actros trucks aangeschaft.

Deze trucks hebben een lage cabine met luchtvering en de standairco vanuit de fabriek past niet in deze configuratie. Er is dan ook voor de Piccolo Splitter gekozen omdat deze dankzij een compacte formaat wel past.

Koopman is een logistiek bedrijf met 1100+ medewerkers in Nederland, België en Duitsland. Ze hechten veel waarde aan het welzijn van haar werknemers én de veiligheid op de weg met goed uitgeruste chauffeurs. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar kwalitatieve standairco’s en kwamen uit bij de Piccolo Splitter van Rietveld.

Edo Pot, wagenparkbeheer Koopman:

Rietveld heeft veel ervaring in mobiele klimaatbeheersing. De Piccolo Splitter vonden wij het beste advies voor een praktische en hoogwaardige oplossing voor de rust van onze vrachtwagenchauffeurs.

Voordelen van deze cabine standairco’s zijn o.a.:

  1. Door het mooie, compacte ontwerp en de hoogwaardige materialen kan de Piccolo Splitter eenvoudig worden geïntegreerd in de cabine van elke vrachtwagen. De compressor is extern en is onder de cabine geplaatst. 
  2. De airco is zeer geruisloos dankzij trilling demping onder de cabine.
  3. Het vluchtluik / dakraam blijft vrij voor extra comfort en veiligheid. 
  4. Bovendien kan hij worden bediend vanaf het paneel of met de afstandsbediening, waardoor je maximale gebruiksvrijheid hebt.

De Piccolo Splitter wordt veelal gekozen voor diverse modellen van Mercedes, Volvo, MAN en Scania trucks.

De installatie vindt komende maanden plaats via Rietveld, Louwman en Wensink zodat de chauffeurs voor de zomer in de gewenste temperatuur kunnen rusten en slapen.

Wil je meer weten over de Piccolo splitter? Klik dan op de knop hieronder.

Piccolo splitter

Direct contact opnemen voor een offerte kan via onderstaande knop.

Contact