Monteur of Leerling Monteur Buitendienst (2 FTE)

Houd je niet van stilzitten? Ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om met je handen te werken? Is het voor jou een uitdaging om producten correct te installeren?

Voor het inbouwen van onze boordcomputers, actieve tracking & tracking apparatuur, camera & beveiligingssystemen in vrachtwagens & stadsbussen zijn wij op zoek naar (Leerling) Monteurs voor in de werkplaats & voor in de buitendienst.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van onze producten in voertuigen van onze klanten, in onze eigen werkplaats of op locatie. Na de montage behoort het aftesten van de apparatuur en het correct invullen van de gebruikte materialen op werkorders ook tot jouw taak.

Operationele taken

Verantwoordelijkheden 

Functie-eisen

Soort dienstverband

Tijdelijk met mogelijkheid tot vast

Uren

40 uur in de week

Over Rietveld BV

Onze core business is het ontwikkelen, leveren en installeren van boordcomputers en fleetmanagement systemen. Daarnaast bieden wij nog diverse oplossingen in brandstofmanagement en klimaatbeheersing voor voertuigen. De klant waardeert onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en de relatie met onze klanten vinden wij dan ook het belangrijkste van allemaal.

Solliciteren?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Mail dan je CV en je motivatie naar: anne.vervoorn@rietveld.nl

Wellicht nodigen wij jou dan uit voor een sollicitatiegesprek bij ons in Giessenburg. Voor meer informatie over ons bedrijf zie: www.rietveld.nl


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10