Monteur Buitendienst regio Zuid-Nederland

Houd je niet van stilzitten? Ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om met je handen te werken? Is het voor jou een uitdaging om producten correct te installeren? Voor het inbouwen van boordcomputers, actieve tracking & tracking apparatuur, camera & beveiligingssystemen op locatie bij onze klanten zijn wij op zoek naar een inbouw monteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van onze producten op locatie bij onze klanten in Zuid-Nederland. Na de montage behoort het aftesten van de apparatuur en het correct invullen van de gebruikte materialen op werkorders ook tot jouw taak.

Operationele taken

Verantwoordelijkheden 

Functie-eisen

Over Rietveld BV

Onze core business is het ontwikkelen, leveren en installeren van boordcomputers en fleetmanagement systemen. Daarnaast bieden wij nog diverse oplossingen in brandstofmanagement en klimaatbeheersing voor voertuigen. De klant waardeert onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en de relatie met onze klanten vinden wij dan ook het belangrijkste van allemaal.

Solliciteren?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Mail dan je CV en je motivatie naar anne.vervoorn@rietveld.nl
Wellicht nodigen wij jou dan uit voor een sollicitatiegesprek bij ons in Giessenburg of op locatie. Voor meer informatie over ons bedrijf zie onze website.