(Afstudeer)stage Online Marketing en Communicatie

Voor begin 2019 zijn wij op zoek naar een stagiair Online Marketing en communicatie. Jouw specifieke opdracht, het optimaliseren van onze webshop. Dit doe je door middel van onderzoek onze huidige (webshop)klantenbase, bijvoorbeeld diepte-interviews en ook A/B-tests. Daarnaast help je mee met de dagelijkse marketingwerkzaamheden, zoals het opzetten van campagnes, klanten interviewen, of het creëren van content.

Functie(Online) Marketeer / Communicatiemedewerker
Education levelHBO
LocationGiessenburg, Zuid Holland
Dagen per week4 of 5
BeschikbaarheidJanuari/Februari 2019 (overwegend 20-24 weken)
Stageduur5 – 6 maanden
StagesoortenAfstudeerstage
Stagevergoeding€ 350


Over Rietveld

Rietveld is een bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat bij Rietveld echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier. Onze corebusiness is het ontwikkelen, leveren en installeren van boordcomputers en fleetmanagement systemen. Daarnaast bieden wij nog diverse oplossingen in brandstofmanagement en klimaatbeheersing voor voertuigen.

Werkzaamheden:

Gewenste profiel:

Stuur je CV en motivatie per e-mail of neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Anne Vervoorn, anne.vervoorn@rietveld.nl