Accountmanager Klimaatbeheersing (40 uur)

Ben jij klantgericht en ambitieus? Als Allround verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van de afdeling Klimaatbeheersing binnen Rietveld. Het is jouw taak om (potentiële) klanten in contact te brengen met onze klimaatbeheersing producten. Dit is natuurlijk ontzettend leuk, je ontmoet allerlei mensen en bent de hele dag gezellig aan het netwerken. Met een auto van de zaak reis je door heel Nederland en Vlaanderen en één keer per week kom je naar kantoor.

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor het bezoeken, onderhouden, verstevigen en uitbouwen van bestaande accounts en tevens het benaderen van nieuwe potentiële klanten in de Benelux.

In deze rol behaal je keer op keer resultaat voor je relaties, businesspartners en collega’s. Je denkt in oplossingen, creëert mogelijkheden en weet alle belangen te verbinden.

Vanuit je rol signaleer je kansen en behoeften en weet deze, met hulp en ondersteuning van je collega’s, om te zetten in offertes. Je zorgt voor commerciële opvolging van de projecten en weet deze te verzilveren tot opdrachten. Zo draag je wezenlijk bij aan het behalen van zowel je eigen- als de bedrijfsdoelstellingen.

Wij bieden je een leuke uitdagende baan binnen een ambitieus bedrijf met een informele werksfeer. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en hebt een unieke rol waarin je werkt aan vooruitstrevende projecten bij de grootste spelers in de techniek.

Verantwoordelijkheden:

Wie zoeken wij:

Competenties:

Wat mag jij verwachten:

Ben jij het technisch commerciële talent dat wij zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en wil je ons team komen versterken? Of heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature?

Stuur je CV en motivatie per email of neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Jan Willem Hijmering, jan-willem.hijmering@rietveld.nl