Webasto

Goed voorbereid op avontuur met uw camper of caravan

Kiest u voor Webasto standkachel of dakairconditioning, dan weet u dat u kwaliteit koopt. Rietveld als officiële Webasto-dealer helpt u graag om het juiste product voor uw voertuig te vinden. Producten van Webasto staan voor technologische superioriteit en uitstekende kwaliteit. Webasto test de klimaatbeheersingssystemen onder extreme omstandigheden. De kwaliteit wordt aangetoond door de awards die aan Webasto zijn uitgereikt door diverse onafhankelijke instituten en media.

Koeling of verwarming voor recreatievoertuigen van Webasto

Altijd een lekker comfortabel klimaat in de camper!

Lucht- of waterverwarming

  • Compact en krachtig
  • Snelle verwarming
  • Meer autonomie
  • Laag brandstofverbruik

Statistieken laten zien dat er ‘s winters tijdens de eerste 15 minuten van de rit de meeste ongelukken gebeuren. De oorzaken hiervoor zijn een beperkt zichtsveld en een trager reactievermogen. Bevroren ramen zijn een groot gevaar dat ook bij boten verholpen kan worden door een standkachel.

Tijdens koude winterdagen is niets beter dan het comfort dat een standkachel biedt!

Airconditioning voor dakmontage

  • Krachtige prestaties
  • Laag geluidsniveau
  • Compact ontwerp
  • Snelle installatie

Met de nieuwe Cool Top Trail presenteert Webasto een kwalitatief hoogwaardige serie van airconditioningsystemen voor caravans en campers. De systemen zijn beschikbaar in drie verschillende vermogens, zodat er ook voor elke lengte een passende oplossing beschikbaar is.

'Bij aankomst gelijk genieten van een heerlijk gekoelde camper.'

Altijd een ruime selectie van topproducten!

Maak uw reis compleet met onze extra producten, zoals speciale campernavigatie, achteruitrijcamera of dashcam. Rietveld heeft voor u een selectie gemaakt van de beste producten, zo weet u zeker dat u goed zit.

Campernavigatie van GARMIN

Zorgeloos uw routes vinden met navigatie speciaal voor campers en caravans. Dankzij de speciale instellingen komt u nooit voor verrassingen te staan bij viaducten of tunnels.

Achteruitrijcamera's voor uw camper of caravan

Veilig en probleemloos achteruitrijden met een achteruitrijcamera van GARMIN! Kies voor gemak en laat deze professioneel installeren door een ervaren monteur.

Dashcam reis- en incidentenregistratie

Leg verkeersbeelden vast met een compacte en betrouwbare dashcam van GARMIN. Vanaf nu heeft u altijd een ooggetuige bij een ongeluk of incident.

“Altijd goed voorbereid op avontuur met mijn Camper dankzij Rietveld!”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10