Werken bij

Rietveld: een team met ervaren professionals

Onze organisatie kenmerkt zich door zelfstandigheid en samenwerking. Wij hebben alle disciplines onder één dak, wij bedenken, ontwerpen, verkopen en monteren onze producten en oplossingen zelf. Met al deze disciplines is het noodzakelijk dat iedereen doet, waar hij of zij goed in is en zijn korte communicatielijnen van essentieel belang. Daarnaast worden wij graag geassocieerd met enthousiasme, vooruitstrevendheid en klantvriendelijkheid.

Monteur of Leerling Monteur Buitendienst (2 FTE)

Houd je niet van stilzitten? Ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om met je handen te werken? Is het voor jou een uitdaging om producten correct te installeren?

Bij Rietveld zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Als erkend leerbedrijf zijn wij er trots op onze kennis en ervaring door te mogen geven aan de nieuwe generatie en zo een positieve bijdrage aan de Nederlandse maatschappij te leveren. Onze core business is het ontwikkelen, leveren en installeren van boordcomputers en fleetmanagement- systemen. Daarnaast bieden wij nog diverse oplossingen in brandstofmanagement en klimaatbeheersing voor voertuigen. Onze klanten waarderen de platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en de relatie met onze klanten vinden wij dan ook het belangrijkste van allemaal.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur een bericht met CV naar: marketing@rietveld.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Koude acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

“Als erkend leerbedrijf zijn wij er trots op onze kennis en ervaring door te mogen geven aan de nieuwe generatie.”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10