Partners

Wij beseffen ons dat wij niet overal het beste in kunnen zijn. Iedere organisatie specialiseert zich in een bepaald vakgebied en de kunst is om gebruik te maken van elkaar krachten en deze te bundelen. Wij zijn daarom trots dat wij met de volgende partners samenwerken om onze dienstverlening te optimaliseren:

YourSoft

YourSoft biedt Nieuwe Generatie bedrijfssoftware voor het ondersteunen van algemene en branchespecifieke bedrijfsprocessen.

Trip Software

Trip Software levert specifieke software voor touringcarbedrijven en/of touroperators. De software van Trip bestaat uit diverse modules. Alle functies zijn volledig geïntegreerd met elkaar, en ook met de Efficio Coach boordcomputers van Rietveld, daardoor hoeft u gegevens slechts één keer in te voeren.

EasyTrip

EasyTrip is de transportsoftware voor containervervoerders. Sinds 2015 is dankzij een nauwe samenwerking tussen Rietveld en EasyTrip er een goede koppeling tussen het EasyTrip systeem en ons EasyTrack systeem. Tevens zijn beide systemen goed aansluitbaar op onze Efficio boordcomputers en de Efficio SmartApp. 

Harrewijn Fuel

Harrewijn fuel levert creatieve oplossingen op het gebied van brandstofbesparing.
Bedrijven in de grond, weg en waterbouw en de logistieke sector realiseren met de hulp van Harrewijn
een blijvende daling in hun brandstofkosten.

Logicway

LogicWay is een dynamische en flexibele  onderneming uit Oldenzaal (Nederland). Gedreven door ons motto "haal meer uit uw boordcomputergegevens"  hebben we van de urenverwerking en ritrapportage onze core-business gemaakt. LogicWay ontwikkelt en levert softwareproducten voor de vervoersmarkt, en met name het beroepsvervoer.  We verzorgen ook de implementatie en houden ons verantwoordelijk voor een klantgerichte support en aansluitende aftersales.

Impaqed Products

Impaqed Products in Apeldoorn is leverancier van tal van producten voornamelijk op automotive gebied en specialist op gebied van Bandenspanning-systemen (TPMS). Onze range TPMS systemen is zeer breed en loopt van verschillende modellen voor personenauto’s (met of zonder aanhanger) via motorfietsen en bussen, door tot specialistische trucksystemen.

Cango

CANGO is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en oplossingen voor CANbus en voertuig data signalen. Het productportfolio van CANGO bestaat uit een compleet en concurrerend aanbod van oplossingen die zich bewezen hebben door succesvolle implementaties in de nationale en internationale markt.

Squarell Technology

Squarell is gespecialiseerd in CANbus en voertuigsignalen. Wij ontwikkelen en produceren oplossingen voor CANbus en voertuig data. We hebben ervaring in automotive toepassingen en kennis van het interpreteren van voertuigsignalen. Onze portfolio wordt gebruikt in automotive, telematica, industrie en off-road. Squarell is gevestigd in Nederland, en onze clientèle bevindt zich over de hele wereld.

Tconsult

Tconsult is dé onafhankelijke specialist op het gebied van Smart Logistic Solutions. Tconsult heeft verschillende tools en applicaties ontwikkeld waarmee bedrijven op een makkelijke manier processen kunnen digitaliseren en optimaliseren.

T Comm Telematics

T Comm Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en staat van trailers, motor- en aanhangwagens en de conditie van de lading hierin. Onze oplossing wordt wereldwijd ingezet bij voedseltransport (levensmiddelen, AGF, vis, vlees), vervoer van bloemen en planten, farmaceutische producten, chemicaliën en vee. Daarbij gaat onze dienstverlening verder dan het monitoren van uw vracht. Onze volledig geïntegreerde systemen helpen u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

GARMIN

GARMIN is de wereldmarktleider op het gebied van navigatie, waardoor u kunt profiteren van een breed aanbod van navigatietoestellen voor uw specifieke behoeften, en van unieke functies zoals Real Navigation en Digitale verkeersinformatie. Het gaat echter niet alleen om navigatie van wereldformaat. Wij zijn ook trots op de service en ondersteuning die wij leveren, zoals het vereenvoudigen van het onderhoud van uw toestellen met ons Fleet Updater programma.