Partners

Wij beseffen ons dat wij niet overal het beste in kunnen zijn. Iedere organisatie specialiseert zich in een bepaald vakgebied en de kunst is om gebruik te maken van elkaar krachten en deze te bundelen. Wij zijn daarom trots dat wij met de volgende partners samenwerken om onze dienstverlening te optimaliseren:

Cango

CANGO is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en oplossingen voor CANbus en voertuig data signalen. Het productportfolio van CANGO bestaat uit een compleet en concurrerend aanbod van oplossingen die zich bewezen hebben door succesvolle implementaties in de nationale en internationale markt.

Lees meer >

EasyTrip

EasyTrip is de transportsoftware voor containervervoerders. Sinds 2015 is dankzij een nauwe samenwerking tussen Rietveld en EasyTrip er een goede koppeling tussen het EasyTrip systeem en ons EasyTrack systeem. Tevens zijn beide systemen goed aansluitbaar op onze Efficio2 boordcomputer en de Efficio2 SmartApp. 

Lees meer >

Garmin

Garmin is de wereldmarktleider op het gebied van navigatie, waardoor u kunt profiteren van een breed aanbod van navigatietoestellen voor uw specifieke behoeften, en van unieke functies zoals Real Navigation en Digitale verkeersinformatie. Het gaat echter niet alleen om navigatie van wereldformaat. Wij zijn ook trots op de service en ondersteuning die wij leveren, zoals het vereenvoudigen van het onderhoud van uw toestellen met ons Fleet Updater programma. 

Lees meer >

Harrewijn Brandstofmanagement

Harrewijn brandstofmanagement levert creatieve oplossingen op het gebied van brandstofbesparing. Bedrijven in de grond, weg en waterbouw en de logistieke sector realiseren met de hulp van Harrewijn een blijvende daling in hun brandstofkosten.

Lees meer >

Impaqed Products

Impaqed Products Bv in Apeldoorn is leverancier van tal van producten op m.n. automotive gebied, en specialist op gebied van Bandenspanning monitor systemen (TPMS). Onze range TPMS systemen is zeer breed en loopt van verschillende modellen voor personenauto’s (met of zonder aanhanger) via motorfietsen en bussen, door tot specialistische trucksystemen.

Lees meer >

Logicway

LogicWay b.v. is een dynamische en flexibele  onderneming uit Oldenzaal (Nederland). Gedreven door ons motto "haal meer uit uw boordcomputergegevens"  hebben we van de urenverwerking en ritrapportage onze core-business gemaakt. LogicWay ontwikkelt en levert softwareproducten voor de vervoersmarkt, en met name het beroepsvervoer.  We verzorgen ook de implementatie en houden ons verantwoordelijk voor een klantgerichte support en aansluitende aftersales.

Lees meer >

Squarell Technology

Squarell is gespecialiseerd in CANbus en voertuigsignalen. Wij ontwikkelen en produceren oplossingen voor CANbus en voertuig data. We hebben ervaring in automotive toepassingen en kennis van het interpreteren van voertuigsignalen. Onze portfolio wordt gebruikt in automotive, telematica, industrie en off-road. Squarell is gevestigd in Nederland, en onze clientèle bevindt zich over de hele wereld.

Start2Stop

Start2stop is een initiatief van Marck Mulder. De uitdagende missie is om met slimme OBD-II techniek zoveel mogelijk auto’s op de weg (alsnog) flink zuiniger te maken, daardoor flink op kosten te besparen en minder CO2 te laten uitstoten. Met meer dan 20 jaar ervaring met duurzaam ondernemen op de teller hebben zij het volste vertrouwen: bedrijven en individuen zijn op basis van de juiste argumenten altijd bereid tot verandering.

T Comm Telematics

T Comm Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en staat van trailers, motor- en aanhangwagens en de conditie van de lading hierin. Onze oplossing wordt wereldwijd ingezet bij voedseltransport (levensmiddelen, AGF, vis, vlees), vervoer van bloemen en planten, farmaceutische producten, chemicaliën en vee. Daarbij gaat onze dienstverlening verder dan het monitoren van uw vracht. Onze volledig geïntegreerde systemen helpen u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Tconsult

Tconsult is dé onafhankelijke specialist op het gebied van Smart Logistic Solutions. Tconsult is gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw logistieke processen en administratie.

Lees meer >

Trip Software

Trip Software levert specifieke software voor touringcarbedrijven en/of touroperators. De software van Trip bestaat uit diverse modules. Alle functies zijn volledig geïntegreerd met elkaar, en ook met de boordcomputers van Rietveld, daardoor hoeft u gegevens slechts één keer in te voeren. Trip biedt u een volledige oplossing vanaf offerte, planning, urenadministratie tot en met facturering. Het voordeel is dat door het inzetten van de juiste modules, een optimale samenstelling kan worden gemaakt op maat voor uw bedrijf. Geen overbodige functionaliteit en de mogelijkheid om gefaseerd te starten.

Viloc

Viloc is de oplossing voor gereedschap tracking en geautomatiseerd gereedschapsmanagement. We leveren slimme, allesbestendige transmitters voor bouw gereedschappen (zoals boren, slijpmachines, veiligheidsuitrusting etc.) Via onze customized software, kunnen onze klanten eenvoudig de status en de locatie van hun materialen online volgen.

Lees meer >

Xigrix

Om de juiste, efficiënte en flexibele boordcomputer applicaties te ontwikkelen, speciaal voor de transport en logistieke sector, is veel praktijkervaring nodig. Geen logistieke organisatie is namelijk hetzelfde en elke transportgerichte organisatie heeft eigen (bedrijfsspecifieke) processen.

Lees meer >