Partners

Om onze klanten altijd van de beste producten en oplossingen te voorzien, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Iedere organisatie specialiseert zich in een bepaald vakgebied. De kunst is om gebruik te maken van elkaars krachten en deze te bundelen. Wij zijn daarom trots dat wij met de volgende partners samenwerken om onze dienstverlening te optimaliseren. Bent u op zoek naar een overzicht van TMS-pakketten waarmee wij een koppeling hebben? Bekijk dan hier onze TMS Partners.

Partijen waar wij mee samenwerken

AUTOCLIMA is al meer dan 45 jaar actief in de planning, montage en verkoop van airconditioning systemen voor alle soorten voertuigen. 
BearLock® is HET mechanische versnellingsbak- of stuurasslot, ter voorkoming van voertuigdiefstal.
CANGO is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en oplossingen voor CANbus en voertuigdata-signalen.
ContiConnect van Continental maakt het mogelijk om bandenspanning en -temperatuur van op afstand en voortdurend te monitoren.
Rietveld werkt samen met Dalti aan een beter IT landschap in Transport & Logistiek.
Dometic is wereldleider op het gebied van merkoplossingen voor mobiel leven op het gebied van eten & drinken, koelen of verwarmen, energie & controle, beveiliging & veiligheid en hygiëne & sanitair.
Met de Dynniq-applicatie GreenFlow for Trucks, die beschikbaar is op de Efficio boordcomputer, kan vrachtverkeer veilig en zonder te stoppen kruispunten passeren.
De Eberspächer Groep is een van 's werelds marktleidende systeemontwikkelaars en leveranciers van uitlaatechnologie, voertuigverwarmers en bus-airconditioningsystemen.
GARMIN is de wereldmarktleider op het gebied van navigatie.
Global Guide Systems is gespecialiseerd in het leveren van slimme IT-oplossingen voor toerisme en transport.
Goed op de weg is specialist in chauffeursbegeleiding. Zij ondersteunen en begeleiden chauffeurs zodat zij optimaal presteren.
GrootJebbink helpt bedrijven en organisaties om veiliger te werken met hun voertuigen en daarmee hun kosten te verlagen.
Harrewijn fuel levert creatieve oplossingen op het gebied van brandstofbesparing.
Hello Mobility is ontstaan uit de behoefte om ondernemers te helpen de resultaten van hun wagenpark te verbeteren en meer marge te genereren.
Impaqed Products is specialist op gebied van TPMS-systemen (bandenspanning meten).
De slimme software van Jewel helpt met de digitalisering van werkprocessen in Beheer Openbare Ruimte, Gladheidbestrijding en Inzameling.
LogicWay ontwikkelt en levert softwareproducten waaronder urenverwerking voor de vervoersmarkt, en met name het beroepsvervoer. 
Rietveld is actieve deelnemer aan de MAF Business Club. MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. 
MXN biedt camerasystemen om de dodehoek en het achteruitrijden van een voertuig op te lossen.
NEXTdriver is de professionele rijgedragcoachingsdienst die rijgedrag verbetert en de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik structureel vermindert.
Stoneridge-Orlaco is marktleider op het gebied van camera- en monitorsystemen voor commerciële en industriële voertuigen. 
De Piccolo Splitter is een innovatieve standairco voor vrachtwagens.
Project44 is 's werelds toonaangevende Advanced Visibility Platform ™ voor verladers en logistieke dienstverleners.
RV Heating biedt al jarenlang betaalbare klimaatbeheersingsoplossingen.
SafetyCT levert en ondersteunt een groot aantal softwareoplossingen voor meldkamers, veiligheidsregio’s, hulpdiensten én industrie.
Scania Driver Services biedt Scania chauffeurstraining, coaching en tools van wereldklasse voor Scania chauffeurs.
Shippeo, de Europese leider in realtime zichtbaarheid van transport, helpt grote verladers en logistieke dienstverleners om transport te gebruiken om uitzonderlijke klantenservice te leveren en operationele uitmuntendheid te bereiken.
Sixfold is Europa's leidende realtime logistieke platform.
Squarell is gespecialiseerd in CANbus en voertuigsignalen.
T Comm Telematics monitort en registreert de exacte temperatuur van uw lading.
Tconsult is dé onafhankelijke specialist op het gebied van Smart Logistic Solutions.
Timocom biedt als toonaangevende partner het eerste Smart Logistics System aan voor één Europees netwerk van de logistieke sector, waar elke dag tot 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen op worden geplaatst en verwerkt.
Bekijk hier onze TMS-partners.
E-CMR via de Efficio boordcomputer van Rietveld
TraSec BV is sinds 2016 onderdeel van de Rietveld Groep. Door onze jarenlange kennis te combineren, kunnen we onze klanten een nog betere service en beter productaanbod bieden. Door gezamenlijk groter in te kopen, kunnen wij de kosten voor u relatief lager houden en daarmee ervoor zorgen dat u altijd de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding krijgt.
Travelcard is een merkonafhankelijke aanbieder van mobiliteitspassen.
Webasto ontwikkelt innovatieve technologieën voor uiterst efficiënte en kwalitatieve producten in motorvoertuigen: in intelligente oplossingen voor verwarmingssystemen zijn ze ware marktleider.
YourSoft heeft Uren-, CAO-,  Salarisvoorloop-software voor alle soorten transport, infra, koeriers, productie- en handelsbedrijven met een transport afdeling.

Vragen?

Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

+31 (0) 184 65 29 10

De kracht van Rietveld

25 jaar ervaring met Fleetmanagement
No-nonsense cultuur
Altijd een oplossing op maat
Korte communicatielijnen
Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
Alle disciplines onder één dak

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10