Samen helpen we u meer rendement te behalen

Jos Tas

Sales Manager

 

Samen met ons team helpen we bedrijven om meer rendement te behalen door de administratieve processen te automatiseren en slimmer in te richten door de inzet van onze boordcomputersystemen. Als Sales Manager geef ik leiding aan het Sales- en Marketingteam. Daarnaast verricht ik ook zelf acquisitie in de logistieke sector.

Ruime ervaring, daadkracht, humor, gedreven, klant- en resultaatgericht, zijn eigenschappen die ik hierbij inzet om tot goede resultaten te komen.

Over onze oplossingen

De telematicabranche innoveert en ontwikkelt zich ontzettend snel. Of het nu gaat om tracking & tracing of een volledig geïntegreerde boordcomputer: processen worden steeds sneller en efficiënter.

Onze uitgebreide mogelijkheden voor efficiënt fleetmanagement blijven wij continu  voor u doorontwikkelen. Zo bieden wij u oplossingen voor Asset Managementsalarisvoorloop berekening volgens de CAO, automatisch uitlezen van tachograafdata en ritregistratie met het Keurmerk Ritregistratie (EasyTax van TraSec) .

Onze Boordcomputer, exact ingericht naar úw wensen

Elk bedrijf is uniek, daarom biedt Rietveld maatwerk in al haar oplossingen. Zo ook in onze boordcomputer-oplossingen. Voor het gemak verdelen we deze in drie hoofdgroepen; de Efficio3 boordcomputer, de Efficio Coach - specifiek voor Touringcars en onze Efficio SmartApp for Mobile. Per categorie zijn er talloze additionele mogelijkheden, zodat welke oplossing u ook kiest, u wel precies heeft wat u zoekt en alleen betaalt voor wat u gebruikt.

Tachograafdata automatisch uitlezen

Heeft uw organisatie ook problemen met het effectief uitlezen en opslaan van chauffeursgegevens uit de bestuurderskaart?
Met EasyTacho van Rietveld is het mogelijk om uw digitale tachograaf uit te lezen op afstand.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10