Edward de Kok

Accountmanager Fleetmanagement

  

Als Accountmanager Fleetmanagement specialiseer ik mij in het MKB, (semi-) overheden en Veiligheidsregio’s. Met beproefde technieken help ik u met specifieke vragen over Tracking & Tracing, rittenregistratie, rijstijl- en brandstofmanagement. Graag kom ik bij u langs om, samen met u, de voordelen van Rietveld voor uw organisatie in kaart te brengen. Wellicht tot ziens!

Onze oplossingen

De telematicabranche innoveert en ontwikkelt zich ontzettend snel. Of het nu gaat om tracking & tracing of een volledig geïntegreerde boordcomputer: processen worden steeds sneller en efficiënter.

Onze uitgebreide mogelijkheden voor efficiënt fleetmanagement blijven wij continu  voor u doorontwikkelen. Zo bieden wij u oplossingen voor Asset Managementsalarisvoorloop berekening volgens de CAO, automatisch uitlezen van tachograafdata en ritregistratie met het Keurmerk Ritregistratie (EasyTax van TraSec) .

Alles in huis voor optimaal wagenparkbeheer

Onze modulaire oplossingen zijn er om het u gemakkelijk te maken. Wilt u besparen op brandstofkostentachograafdata automatisch en op afstand uitlezen of het berekenen van de uren- en onkostenvergoeding automatiseren? Kies dan voor één of meerdere van onze oplossingen!


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10