Bouwe Jan Penninga

Senior Accountmanager

Transport is al 25 jaar mijn passie en werkgebied, vanaf de banden naar de Transport Management Systemen en natuurlijk de Boordcomputer. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten weet ik op welke gebieden ik hen kan ontzorgen en komen we samen tot een plan. Onze duurzame en vaak (langdurige) samenwerkingen met klanten zorgt ervoor dat ik regelmatig waardevolle adviezen en inzichten kan delen om zo nog meer rendement te behalen.

Onze oplossingen

De telematicabranche innoveert en ontwikkelt zich ontzettend snel. Of het nu gaat om tracking & tracing of een volledig geïntegreerde boordcomputer: processen worden steeds sneller en efficiënter.

Onze uitgebreide mogelijkheden voor efficiënt fleetmanagement blijven wij continu  voor u doorontwikkelen. Zo bieden wij u oplossingen voor Asset Managementsalarisvoorloop berekening volgens de CAO, automatisch uitlezen van tachograafdata en ritregistratie met het Keurmerk Ritregistratie (EasyTax van TraSec) .

Automatisch tachograafdata uitlezen

Heeft uw organisatie ook problemen met het effectief uitlezen en opslaan van chauffeursgegevens uit de bestuurderskaart?
Met EasyTacho van Rietveld is het mogelijk om uw digitale tachograaf uit te lezen op afstand.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10