Ons team

Maak kennis ons team van specialisten. Dagelijks staan wij voor u klaar met advies op maat en veel persoonlijke aandacht.

Bouwe Jan Penninga

Senior Accountmanager

Transport is al 25 jaar mijn passie en werkgebied, vanaf de banden naar de Transport Management Systemen en natuurlijk de Boordcomputer. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten weet ik op welke gebieden ik hen kan ontzorgen en komen we samen tot een plan. Onze duurzame en vaak (langdurige) samenwerkingen met klanten zorgt ervoor dat ik regelmatig waardevolle adviezen en inzichten kan delen om zo nog meer rendement te behalen.

Danny Langermans

Accountmanager Transport

Met jarenlange ervaring in de transportautomatisering weet ik wat belangrijk is voor onze gebruikers. Graag kijk ik samen met u hoe (transport)automatisering ook voor u kan uitgroeien een betekenisvolle efficiencyverbetering!

 

 

Edward de Kok

Accountmanager Fleetmanagement

Als Accountmanager Fleetmanagement specialiseer ik mij in het MKB, (semi-) overheden en Veiligheidsregio’s. Met beproefde technieken help ik u met specifieke vragen over Tracking & Tracing, rittenregistratie, rijstijl- en brandstofmanagement. Graag kom ik bij u langs om, samen met u, de voordelen van Rietveld voor uw organisatie in kaart te brengen. Wellicht tot ziens!

Frank Kanters

Accountmanager Camerasystemen

Sinds 2021 ben ik met veel plezier en passie werkzaam bij Rietveld als Cameraspecialist. Wilt u advies stuur mij dan gerust een berichtje, dan neem ik contact met u op of kom ik een keertje langs voor een goed gesprek!

 

 

Jos Tas

Sales Manager

Samen met ons team helpen we bedrijven om meer rendement te behalen door de administratieve processen te automatiseren en slimmer in te richten door de inzet van onze boordcomputersystemen. Ruime ervaring, daadkracht, humor, gedreven, klant- en resultaatgericht, zijn eigenschappen die ik hierbij inzet om tot goede resultaten te komen.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10