Dutch UIC Oeganda

Doorgeven waar je goed in bent

1c. Dutch UIC OegandaKennis is er om gedeeld te worden. Bij Rietveld geloven we erin dat wij met onze kennis een steentje kunnen bijdragen aan bedrijven die een duwtje in de rug nodig hebben. Wij zetten ons daarom samen met andere organisaties in om de landbouw en economie in Oeganda te stimuleren, met als doel om banen en welvaart te genereren. Geen adhoc oplossingen, maar met een visie en strategie armoede bestrijden en een stabiel inkomen ontwikkelen. In het kader van deze samenwerking wordt er geïnvesteerd in het landbouw project Kumi Hospital AgroPark, waarmee we uiteindelijke ondervoeding willen bestrijden, één van de grootste oorzaken van gezondheidsproblemen.

De UIC is opgericht in juli 2011 en is ontstaan vanuit een groep Christelijke ondernemingen in samenwerking met de Nederlandse Stichting Woord en Daad. De andere partners van het UIC zijn:

Wilt u ook bijdragen aan de ontwikkeling van landbouw in Oeganda of meer informatie over het project Kumi Hospital AgroPark? Zie dan de website van Uganda Investment Corporation.