Over Rietveld

Rietveld al ruim 25 jaar dé route naar rendement

Rietveld is een toonaangevende, internationaal opererende onderneming met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fleetmanagement in de transportbranche. De oplossingen, welke Rietveld met EasyTrack Fleetmanagement en de Efficio boordcomputer biedt, creëren meer rust op de planning en worden de administratieve handelingen sterk verminderd en vereenvoudigd. Dit leidt tot het verhogen van de efficiency en het verbeteren van uw bedrijfsrendement.

Alle disciplines onder één dak

Een langdurige en succesvolle relatie wordt gewaarborgd doordat Rietveld onder één dak over alle benodigde disciplines beschikt. Denk hierbij aan eigen Research & Development, Projectmanagement, Helpdesk, Aftersales & Service en Sales-afdelingen. Rietveld is geen onderdeel van een dealer-organisatie, maar ontwikkelt en levert haar eigen fleetmanagement systemen. Dit betekent voor u een partner met korte communicatielijnen en een flexibele organisatie.

Om bedrijfsbreed optimaal profijt te hebben van onze oplossingen, werkt Rietveld al jarenlang nauw samen met gerenommeerde partners in de transport automatisering.

Kortom, Rietveld helpt u om uw concurrentiepositie verder te versterken door samen te zoeken naar passende oplossingen.

"Wij hebben als missie om middels onze oplossingen een belangrijke schakel te vormen in uw bedrijfsproces wat leidt tot een structurele verbetering van uw bedrijfsresultaat."

 

Onze Visie

Als ervaren, vooruitstrevende en dynamische organisatie wil Rietveld een toonaangevende leverancier zijn en blijven, waarbij wij met onze kennis van de nieuwste technologieën willen anticiperen op de wensen van de markt. Door een gecontroleerde groei wil Rietveld de wensen van de klanten op internationaal niveau waarborgen, waarbij het nationale karakter behouden blijft. Het geheim van ons succes is dat we altijd naar de klant blijven luisteren, waardoor we onze generieke oplossing als een maatpak kunnen blijven leveren. Deze visie zetten we graag voort de komende jaren. Daarnaast zijn we in nieuwe markten actief binnen Nederland met ons dochterbedrijf TraSec. Tevens groeien we ook op internationaal vlak zowel binnen als buiten Europa.

Klanten over Rietveld

Waar worden fleetmanagement oplossingen eigenlijk voor gebruikt? Welke resultaten kunt u ermee bereiken? Hoeveel tijd kost het om het systeem te implementeren? Graag geven we daarom het woord aan onze klanten, zo krijgt u inzicht in het beslissingsproces en de mogelijkheden. In een aantal klantcases vertellen zij hoe Rietveld in de praktijk in zijn werk gaat.

Rietveld Foundation

De Rietveld Foundation ondersteund kansrijke initiatieven die zelfredzaamheid vergroten, met educatie als uitgangspunt, waardoor men leert op eigen benen te staan. Hierdoor kunnen mensen vervolgens zelf een bijdrage leveren aan een sterkere gemeenschap.

Rietveld door de jaren heen:

“Rietveld is een no-nonsense bedrijf en staat door de korte communicatielijnen dicht bij de klant.”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10