25 jaar Rietveld

Rietveld viert 25-jarig jubileum

Rietveld  bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat onder andere met een speciale actiesite. Het familiebedrijf, dat opgericht is in 1994, gebruikt het komende jaar om terug te blikken op de afgelopen kwarteeuw. Daarnaast wordt het jubileum gevierd door maandelijks een leuke actie te organiseren.

Opgericht in 1994 begon Rietveld met de verkoop van diverse telecom, navigatie en klimaatbeheersings-producten. Al snel volgde de benoeming tot officieel Webasto-dealer en werd ook de Philips Carin Auto-Navigatie ingebouwd. Tussen 2000 en 2008 introduceerde Rietveld de CarCube-boordcomputer in de Benelux. In 2010 kwam Rietveld met een eigen boordcomputersysteem, de Efficio waarmee het mogelijk was te integreren met diverse software en TMS-pakketten werd deze boordcomputer een daverend succes. Nu inmiddels de derde generatie, de Efficio3 is een Boordcomputer van een andere klasse. Uitgerust met functies als een kwaliteitscamera, navigatie van wereldmarktleider GARMIN en andere extra’s is de Efficio3 niet meer weg te denken bij vele transportondernemingen.

Toekomstvisie
Voor de komende 25 jaar wil Rietveld blijven innoveren. ‘Het geheim van ons succes is dat we altijd naar de klant blijven luisteren, waardoor we onze generieke oplossing als een maatpak kunnen blijven leveren’, aldus Pleun Rietveld. Deze visie zetten we graag voort de komende jaren. Daarnaast zijn we in nieuwe markten actief binnen Nederland met ons dochterbedrijf TraSec. Tevens groeien we ook op internationaal vlak zowel binnen als buiten Europa.

Wie jarig is viert feest!
Om deze mijlpaal te vieren organiseert Rietveld het hele jaar door acties voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Op de 25ste van elke maand staat er een nieuwe actie klaar op de speciale actiesite: rietveld.nl/25jaar

Rietveld door de jaren heen: