Rietveld

Al meer dan 25 jaar dé route naar rendement

Rietveld is een toonaangevende, internationaal opererende onderneming met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fleetmanagement in de transportbranche. De oplossingen, welke Rietveld met EasyTrack Fleetmanagement biedt, creëren meer rust op de planning en worden de administratieve handelingen sterk verminderd en vereenvoudigd. Dit leidt tot het verhogen van de efficiency en het verbeteren van uw bedrijfsrendement.

Alle disciplines onder één dak
Een langdurige en succesvolle relatie wordt gewaarborgd doordat Rietveld onder één dak over alle benodigde disciplines beschikt. Denk hierbij aan eigen R&D, projectmanagement, helpdesk, aftersales & service en verkooporganisatie. Rietveld is geen onderdeel van een dealer organisatie maar ontwikkelt en levert haar eigen fleetmanagement systemen. Dit betekent voor u een partner met korte communicatielijnen en een flexibele organisatie.

Om bedrijfsbreed optimaal profijt te hebben van onze oplossingen werkt Rietveld al jarenlang nauw samen met gerenommeerde partners in de transport automatisering.

Kortom, Rietveld helpt u om uw concurrentiepositie verder te versterken door samen te zoeken naar passende oplossingen.

"Wij hebben als missie om middels onze oplossingen een belangrijke schakel te vormen in uw bedrijfsproces wat leidt tot een structurele verbetering van uw bedrijfsresultaat."

 

Onze Visie
Als ervaren, vooruitstrevende en dynamische organisatie wil Rietveld een toonaangevende leverancier zijn en blijven, waarbij wij met onze kennis van de nieuwste technologieën willen anticiperen op de wensen van de markt. Door een gecontroleerde groei wil Rietveld de wensen van de klanten op internationaal niveau waarborgen, waarbij het nationale karakter behouden blijft.

“Rietveld | al meer dan 25 jaar dé route naar rendement”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10