NEXTdriver

NEXTdriver is de professionele rijgedragcoachingsdienst die rijgedrag verbetert en de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik structureel vermindert.

NEXTdriver integreert automatisch met EasyTrack Fleetmanagement en de Efficio boordcomputer. Met NEXTdriver worden uw chauffeurs structureel gecoacht op professioneel rijgedrag. Hun professionele groei resulteert in minder brandstofverbruik, minder ongevallen en lagere onderhoudskosten. NEXTdriver realiseert besparingen tot wel 8% op brandstofkosten en CO2-uitstoot. Hiervoor gebruikt NEXTdriver de Fleet Management-data van de Efficio Boordcomputer. NEXTdriver integreert automatisch met EasyTrack Fleetmanagement van Rietveld.

Hoe werkt het?

Chauffeurs ontvangen wekelijks rapporten over hun rijgedrag via de NEXTdriver app. Professionele coaches gaan een dialoog aan met een chauffeur om feedback te geven en te begeleiden. In de app zijn speciale uitdagingen te vinden voor extra motivatie. Managers hebben toegang tot het NEXTdriver Management Portal, waar ze de vooruitgang van de vloot kunnen volgen en onmiddellijk zien hoe die zich vertaalt in besparingen. Via onze NEXTdriver Toolbox kunt u ook zelf coachen op een zeer efficiënte en effectieve manier, waarbij de wekelijkse rapportages automatisch worden verstuurd door NEXTdriver.

NEXTdriver is winnaar van de nationale verkeersveiligheidsprijs 2020.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10