MXN

MXN biedt camerasystemen om de dodehoek en het achteruitrijden van een voertuig op te lossen. Alle MXN-camerasystemen zijn speciaal ontwikkeld voor professionele mobiele doeleinden, zoals achteruitkijkspiegels, zijaanzichten, vooraanzichten of algemene allround zichten op commerciële en industriële voertuigen.

Gedurende vele jaren heeft het MXN-productaanbod een zeer goede reputatie en erkenning gekregen voor betrouwbaarheid, van klanten over de hele wereld.

MXN is gedreven om innovatieve producten te lanceren. MXN introduceert als eerste waterdichte digitale LCD-schermen met hoge resolutie en een voorverwarm-functie. MXN is ook de eerste die volledige touchscreen-gecontroleerde LCD-monitoren introduceert, met splitscreenfunctie, ingebouwde snelheidsschakelaar en een op SD-kaarten gebaseerde recorder in het topmodel. Verschillende MXN-camera’s en zelfs monitoren hebben de hoogste waterdichte beoordeling van IP69K bereikt. Alle MXN-producten zijn EMC-goedgekeurd en CE-gemarkeerd; verschillende modellen zijn R46 en 2003/97 / EC goedgekeurd voor indirect zicht (vooraanzicht) voor vrachtwagens.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10