Continental

ContiConnect van Continental maakt het mogelijk om bandenspanning en -temperatuur van op afstand en voortdurend te monitoren. Ook verwittigt ContiConnect u wanneer er alarmerende waarden worden opgemeten. Hierdoor vermijdt u band-gerelateerde pechgevallen en wordt de bedrijfstijd van het voertuig geoptimaliseerd. De bandensensor is gemonteerd in de band om zo gegevens te kunnen verzamelen. De sensor kan na aankoop van de band gemonteerd worden, maar kan ook op het moment van productie in de fabriek gemonteerd worden.

ContiConnect – de efficiënte oplossing voor banden monitoring van op afstand

  • ContiConnect TPMS bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de sensoren in de banden, een yard reader station, een backend en een webportaal en meldingsservices.
  • Metingen, analyses en rapportages over bandenspanning en -temperatuur voor volledige vloten, gebaseerd op de gegevens van de sensoren in de banden, worden verzameld door een station op het terrein.
  • ContiConnect bandenspanning meten verstuurt alarmsignalen naar uw chauffeurs en backoffice indien de bandenspanning afwijkt van de gedefinieerde waarde.
  • Verwittigt de gedefinieerde ontvangers en stelt voor om de waarden te corrigeren, indien nodig.
  • Stelt de fleetmanager ertoe in staat om proactief te handelen in plaats van de problemen achteraf te moeten oplossen.
  • Hogere bedrijfstijd van de volledige vloot, minder onderhoud en algeheel succes in mobiliteit en efficiëntie.

 

Lees hier verder over TPMS op de Efficio Boordcomputer.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10